Tillbaka till King C. Gillette

Sponsrat innehåll

Om King C. Gillette

King Camp Gillette revolutionerade modern skäggvård år 1901 när han uppfann världens första säkerhetsrakhyvel. 120 år senare lever hans arv vidare. Märket King C. Gillette är inspirerat av Gillettes grundare och har mer än ett århundrade av erfarenhet i ryggen, för att ge män den ultimata skäggvården hemma.

En dubbeleggad säkerhetsrakhyvel och rakgel

Med den dubbeleggade säkerhetsrakhyveln tar Gillette tillbaka en ikonisk design inspirerad av deras arv. Framtagen för att skapa konturer på skägget med ultimat precision. Ett enda platinabelagt dubbeleggat blad format med precis exakthet, perfekt för att forma polisongkanter och skarpa skägglinjer. Kombinera den med King Cs transparenta rakgel, med infusion av aloe vera och vitt te, utformat för bästa möjliga glid för din rakhyvel, samtidigt som du kan se skägglinjerna du formar.

Trimma med sladdlöst skäggtrimmerkit

King C. Gillette-trimmer kommer med Brauns teknologi, och är utformad för att hjälpa dig att få till din perfekta look. Med tre skäggkammar i olika längder, ger det dig trimningsverktyget som hjälper dig vara ditt bästa jag varje dag.

Gillette King C-produkter i badrum. Foto.