Om King C. Gillette

King Camp Gillette revolutionerade modern skäggvård år 1901 när han uppfann världens första säkerhetsrakhyvel. 120 år senare lever hans arv vidare. Märket King C. Gillette är inspirerat av Gillettes grundare och har mer än ett århundrade av erfarenhet i ryggen, för att ge män den ultimata skäggvården hemma.

En dubbeleggad säkerhetsrakhyvel och rakgel

Med den dubbeleggade säkerhetsrakhyveln tar Gillette tillbaka en ikonisk design inspirerad av deras arv. Framtagen för att skapa konturer på skägget med ultimat precision. Ett enda platinabelagt dubbeleggat blad format med precis exakthet, perfekt för att forma polisongkanter och skarpa skägglinjer. Kombinera den med King Cs transparenta rakgel, med infusion av aloe vera och vitt te, utformat för bästa möjliga glid för din rakhyvel, samtidigt som du kan se skägglinjerna du formar.

Trimma med sladdlöst skäggtrimmerkit

King C. Gillette-trimmer kommer med Brauns teknologi, och är utformad för att hjälpa dig att få till din perfekta look. Med tre skäggkammar i olika längder, ger det dig trimningsverktyget som hjälper dig vara ditt bästa jag varje dag.

Gillette King C-produkter i badrum. Foto.

Vårda ditt skägg och din hud med skäggtvätt

De nya vårdande produkterna från King C. Gillette är utformade för att ta hand om ditt skägg, oavsett längd och hudtyp under. Använd skägg- och ansiktstvätten för att rengöra hud och skägg från smuts och avlagringar. Naturliga ingredienser som kokosvatten och arganolja gör att ditt skägg och din hud känns fräsch och ren varje dag.

Gillettes uppfriskande skägg- och ansiktstvätt, med kokosvatten, arganolja och avokadoolja gör att ditt skägg och din hud känns fräsch och ren varje dag.

Fortsätt med skäggolja

Efter rakning, använd antingen skäggoljan eller det mjuka skäggbalsamet för att återfukta och ta hand om ditt skägg. Skäggoljan är infuserad med argan-, avokado- och mandelolja för att återfukta torr hud och göra skägget mjukare. Denna olja ger ditt skägg frisk glans, utan att det känns fett.

Gillettes skäggolja har en formula med växtbaserade oljor inklusive argan-, jojoba-, avokado-, macadamia- och mandelolja för att återfukta torr hud och göra skägget mjukare.

Avsluta med skäggbalsam

Det mjuka skäggbalsamet är infuserat med fylligt kakaosmör, arganolja och sheasmör som vårdar på djupet för att göra skägget mjukt och lent. Använd detta balsam antingen som en leave-in-behandling, detta rekommenderar vi för kortare skägg, eller för längre skägg som en inpackning som du avlägsnar efter 2-3 minuter.

Gillettes skäggbalsam med infusion av fylligt kakaosmör, arganolja och sheasmör vårdar på djupet för att göra skägget mjukt och lent.

Med infusion av Gillettes signaturdoft

Alla vårdande produkter samt den transparenta rakgelen är infuserade med vår unika signaturdoft för en känsla av förnyat självförtroende. Denna doft är en perfekt blandning av fräsch citrus, rosépeppar och krispiga mintnyanser, allt kombinerat på sofistikerade basnoter av cederträ och fyllig ambra.