NUXE Very Rose - rengöringsserien för alla

Med rosblomvatten som stjärnan i ingredienslistan har NUXE skapat en väldoftande, innovativ och helt vegansk serie vars innehåll är av minst 95 % naturligt ursprung. Very Rose är bevisat effektiv samtidigt som produkterna tar hänsyn till hudens naturliga balans genom att verka lugnande och mjukgörande. Alla nio rengöringsprodukter är kompatibla med varandra, vilket ger möjligheten att skräddarsy rutinen helt efter behov och önskemål.

Förslag till morgonrutin

  1. Starta dagen på bästa sätt genom att spraya härligt väldoftande Refreshing Toning Mist över ditt ansikte. Misten innehåller allantoin som verkar mjukgörande och lindrande för huden.
  2. Ett alternativ till den härliga misten är Light Cleansing Foam. Det är ett ljuvligt väldoftande skum som rengör huden skonsamt utan att störa hudbalansen. Det lätta och krämiga skummet lämnar din hud fräsch och ren.
  3. Avsluta rengöringsrutinen med att applicera NUXE 3-in-1 Hydrating Micellar Water med en bomullsrondell över hela ansiktet. Huden kommer kännas mjuk, fräsch och redo för NUXE dagkräm från den serie som är anpassad efter just dina behov.
Very Rose Kronans-767x767

Förslag till kvällsrutin:

  1. Dags att tvätta bort dagen! Beroende på vilken typ av konsistens och textur som föredras kan NUXE Very Rose erbjuda olika alternativ för att avlägsna makeup och andra orenheter. Delicate Cleansing Oil är en ultraeffektiv rengöringsolja som avlägsnar den mest envisa makeup. Den är även lämplig för linsbärare och lämnar huden mjuk och smidig.
  2. Ett alternativ är Creamy Make-up Remover Milk, som med sin väldoftande och sensuella ”milk-in-oil”-konsistens milt avlägsnar all makeup och lämnar huden mjuk utan att efterlämna en fet finish.
  3. Sist men inte minst slår vi ett slag för Ultra-fresh Cleansing Gel Mask. En ultrafräsch rosendoftande gelmask som rengör huden på djupet från makeup, smuts och föroreningar. Applicera masken på vått ansikte och undvik ögonområdet. Låt verka i 1 minut, massera sedan med cirkulära rörelser och skölj med vatten. Perfekt att använda i duschen.
  1. När ansiktet väl är rengjort är det dags för Refreshing Toning Mist, som vi känner igen från morgonrutinen. Här hjälper den till att avlägsna det sista av makeupen och boostar huden med lindrande allantoin. Misten förbereder också huden för nästkommande produkt.
  2. Avsluta förslagsvis rutinen med Radiance Peel Lotion, En mild exoliering som är framtagen för dagligt bruk. Dess sammansättning innehåller väldoftande rosenvatten och fruktsyror som avlägsnar döda hudceller, lämnar huden jämn och slät – med en strålande lyster! Nu är huden underbart ren, och redo för NUXE nattkräm från den serie som är bäst för dina behov.