Tillbaka till NUXE

Sponsrat innehåll

NUXE Very Rose - rengöringsserien för alla

Med rosblomvatten som stjärnan i ingredienslistan har NUXE skapat en väldoftande, innovativ och helt vegansk serie vars innehåll är av minst 95 % naturligt ursprung. Very Rose är bevisat effektiv samtidigt som produkterna tar hänsyn till hudens naturliga balans genom att verka lugnande och mjukgörande. Alla nio rengöringsprodukter är kompatibla med varandra, vilket ger möjligheten att skräddarsy rutinen helt efter behov och önskemål.

Förslag till morgonrutin

  • Starta dagen på bästa sätt genom att spraya härligt väldoftande Refreshing Toning Mist över ditt ansikte. Misten innehåller allantoin som verkar mjukgörande och lindrande för huden.
  • Ett alternativ till den härliga misten är Light Cleansing Foam. Det är ett ljuvligt väldoftande skum som rengör huden skonsamt utan att störa hudbalansen. Det lätta och krämiga skummet lämnar din hud fräsch och ren.
  • Avsluta rengöringsrutinen med att applicera NUXE 3-in-1 Hydrating Micellar Water med en bomullsrondell över hela ansiktet. Huden kommer kännas mjuk, fräsch och redo för NUXE dagkräm från den serie som är anpassad efter just dina behov.
Very Rose Kronans-767x767