Tillbaka till NUXE

Effektiva, rena och vårdande solprodukter

NUXE Sun är serien för dig som vill ha solprodukter med högt solskydd, härliga texturer, anti-aging egenskaper och vårdande formulas – allt omslutet av oemotståndliga dofter som förstärker sommarkänslan! Serien har allt från lotions, oljor och krämer till en ljuvlig after sun-lotion och ett schampo som är perfekta efter en dag på stranden.

Det som gör NUXE solskydd unika är den patenterade solskyddsformulan med endast tre UV-filter. De är noga utvalda för deras effektivitet, samt för att de är säkra att använda – både för dig och havets ekosystem. Läs vidare och hitta solprodukterna som förgyller din sommar!

NUXE är kända för lyxiga texturer, ljuvliga dofter och den höga andelen naturliga och effektiva ingredienser som ger synbara resultat – och solserien är inget undantag.

Produkterna är berikade med ris- och rosmarinextrakt som ger ett cellulärt skydd mot åldrande.

767x767 Nuxe Sun-bild

Det finns dessutom olika texturer: oljorna ger näring, lyster och en silkeslen finish medan de smältande krämerna omfamnar dig med återfuktning och komfort. Oavsett vad du väljer kan du vara säker på en klibbfri känsla, utan en vit hinna på huden. Gemensamt för alla kropps- och ansiktsprodukter är även carobpulvret som förstärker solbrännan och gör den mer långvarig. Den beroendeframkallande doften av söt apelsin, tiare och vanilj i samtliga produkter är definitionen av sommar, sol och bad!