Tillbaka till NUXE

Sponsrat innehåll

Hitta skönhetsoljan för dig

NUXE Huile Prodigieuse torroljor består av mellan 96–98 % naturliga ingredienser. Oljorna ger inte bara ett vackert resultat i form av lyster och fukt, de är dessutom fyllda med näringsgivande botaniska oljor och antioxidanter. Här går vi igenom de fyra olika varianterna på NUXE torroljor.

Nuxe Original & Floral Dry Oil – Återfuktande hudvård

Skillnaden mellan torroljorna är doften. Välj alltså olja efter humör – känner du för en klassisk varm och nötig doft som för tankarna till varma sommarkvällar? Då är Originaloljan valet för dig. Känner du för en lättare, skir och blommig doft, då är det Floral som blir ditt bästa sällskap för dagen.

Användning för ansikte

Applicera en gång om dagen. Skönhetsoljan kan antingen blandas med din ansiktskräm, eller användas för sig själv. Börja i mitten av ansiktet och arbeta produkten med mjuka rörelser ut mot hårfäste och haka. Genom att addera oljan till hudvården får huden en boost av antioxidanter, och oljans ”shield”-effekt hindrar förorenade partiklar från att fastna på huden.

Användning för kropp

Applicera med cirkelrörelser på önskade områden. Nuxe Huile Prodigieuse har visats effektiv på att minska synligheten av hudbristningar med upp till 30%, och kan därför med fördel användas exempelvis efter en graviditet.

NUXE skönhetsoljor-767x767

Användning för hår

Spraya cirka två spraydoser i handflatan och arbeta in skönhetsoljan i torrt hår, med fokus på topparna. Torroljan kan även användas som en hårmask, genom att en gång i veckan applicera rikligt av produkten i hela håret 10 minuter före schamponering.