Hitta skönhetsoljan för dig

NUXE Huile Prodigieuse torroljor består av mellan 96–98 % naturliga ingredienser. Oljorna ger inte bara ett vackert resultat i form av lyster och fukt, de är dessutom fyllda med näringsgivande botaniska oljor och antioxidanter. Här går vi igenom de fyra olika varianterna på NUXE torroljor.

Nuxe Original & Floral Dry Oil – Återfuktande hudvård

Skillnaden mellan torroljorna är doften. Välj alltså olja efter humör – känner du för en klassisk varm och nötig doft som för tankarna till varma sommarkvällar? Då är Originaloljan valet för dig. Känner du för en lättare, skir och blommig doft, då är det Floral som blir ditt bästa sällskap för dagen.

Användning för ansikte

Applicera en gång om dagen. Skönhetsoljan kan antingen blandas med din ansiktskräm, eller användas för sig själv. Börja i mitten av ansiktet och arbeta produkten med mjuka rörelser ut mot hårfäste och haka. Genom att addera oljan till hudvården får huden en boost av antioxidanter, och oljans ”shield”-effekt hindrar förorenade partiklar från att fastna på huden.

Användning för kropp

Applicera med cirkelrörelser på önskade områden. Nuxe Huile Prodigieuse har visats effektiv på att minska synligheten av hudbristningar med upp till 30%, och kan därför med fördel användas exempelvis efter en graviditet.

NUXE skönhetsoljor-767x767

Användning för hår

Spraya cirka två spraydoser i handflatan och arbeta in skönhetsoljan i torrt hår, med fokus på topparna. Torroljan kan även användas som en hårmask, genom att en gång i veckan applicera rikligt av produkten i hela håret 10 minuter före schamponering.

Nuxe Shimmer Dry Oil – Återfuktande och skimrande hudvård

Den här fantastiska hybriden mellan makeup och hudvård är ett måste i badrumsskåpet! Rik på näring och antioxidanter, fylld av botaniska oljor och med en ljuvlig doft förvandlar den trött och torr hud till härligt återfuktad och guldskimrande. Tankarna dras till Hollywood, glamour och röda mattan – och vem vill inte åt den känslan till vardags? Oljan är mångsidig och är precis som sina syskon perfekt för hela kroppen.

Användning för ansikte

Här kommer hemligheten bakom ett riktigt härligt glow! Blanda ett par droppar av den skimrande guldoljan med din vanliga fuktkräm eller foundation och applicera sedan produkten som du brukar. För bästa resultat - avsluta med dutta några droppar av endast skimmeroljan på näsryggen och kindbenen, sen är du good to glow!

Användning för kropp

Använd Nuxe skimrande torra guldolja för att framhäva och förstärka dina vackraste sidor. Låt oljan fånga ljuset, exempelvis på dina bara axlar eller för att framhäva ett vackert dekolletage. Oljan är ett absolut måste på brunbrända sommarben!

Användning för hår

Applicera ett par spraydoser i torrt hår för omedelbar lyster, fukt och glans.

Nuxe Riche Dry Oil – Återfuktande och vårdande hudvård

Precis som de övriga oljorna i serien är Huile Prodigieuse Riche fylld av nyttigheter. Oljan är en fylligare variant av originalet som verkar extra närande för hud och hår. Torroljan bidrar till en förstärkt hudbarriär redan en timme efter första appliceringen, den är fylld av antioxidanter och hjälper till att göra hudbristningar mindre synliga.

Användning för ansikte

Applicera en gång om dagen. Huile Prodigieuse Riche kan antingen blandas med din ansiktskräm, eller användas för sig själv. Börja i mitten av ansiktet och arbeta produkten med mjuka rörelser ut mot hårfäste och haka. Lämpar sig till alla hudtyper, framförallt torr hy.

Användning för kropp

Applicera med cirkelrörelser på önskade områden. Huile Prodigieuse Riche torrolja har visats effektiv på att minska synligheten av hudbristningar med upp till 30%, och kan därför med fördel användas exempelvis efter en graviditet. Var gärna extra noggrann med utsatta områden på huden. ### Användning för kropp Spraya cirka två spraydoser av produkten i handflatan och arbeta in i torrt hår, med fokus på topparna. Torroljan kan även användas som en hårmask, genom att en gång i veckan applicera rikligt av produkten i hela håret 10 minuter före schamponering.