Tillbaka till NUXE

Sponsrat innehåll

Kraftfull ekologisk hudvård

Naturen har alltid varit den viktigaste källan till inspiration och innovation för Nuxe, och frågan är om det någonsin har varit mer aktuellt än nu. Med Bio Organic-serien presenterar Nuxe en serie vegansk och ekologisk hudvård med en sensuell konsistens och doft som passar både män och kvinnor, i alla åldrar.

Ingredienser med naturligt ursprung

Nuxe Bio Organic består av ekologiskt certifierade veganska produkter. Serien har en unik doft med 100 % naturligt ursprung. Produkterna innehåller några av naturens mest effektiva ingredienser så som chiafrön, moringafrön, bovete, citrusceller, tång och vitt te. Ingredienserna smälter in i huden och ger en upplevelse för både hud och sinne.

Produkter med fokus på miljön

Varje verksamt ämne i produkterna går igenom en noggrann urvalsprocess för att försäkra att skörde- och produktionsvillkor uppnås. Val av leverantörer sker omsorgsfullt med särskild fokus på miljöpolicys. Nuxe är stolta över att kunna erbjuda en socialt ansvarig sida av skönhet, som sträcker sig genom hela produktens livscykel, från dess sammansättning till dess återvunna och återvinningsbara förpackning.

Kraftfull ekologik hudvård 767x767

Steg 1 – Rengöring

Grunden till all hudvård är en väl rengjord hud. Nuxe Organics Micellar Cleansing Water med moringafröextrakt eliminerar orenheter, talg och smuts från föroreningar. Det avlägsnar effektivt all makeup från ansiktet och området runt ögonen för en fräsch hud med strålande lyster. Rengöringen lämnar huden redo för de vårdande produkter som kommer i nästa steg i rutinen.