Tillbaka till NUXE

Sponsrat innehåll

Hitta rätt fuktkräm till din hudtyp

En återfuktad hud är grundläggande för att den ska må bra och se hälsosam ut. Till exempel under hösten och vintern, som kommer med både kyla och torrare luft, är det vanligt att huden förlorar just fukt. Det kan leda till obehag, fina linjer och en glåmig hud som känns stram och osmidig. Satsa därför på hudvårdsprodukter som har fullt fokus på just återfuktning – vi kan tipsa om Crème Fraîche de Beauté®-produkterna från NUXE som fuktboostar med bravur.

Crème Fraîche de Beauté® – återfuktande produkter för alla hudtyper

NUXE är kända för sina effektiva produkter med en hög andel naturliga ingredienser, vars effektivitet förstärks med hjälp av vetenskaplig expertis – och NUXE Crème Fraîche de Beauté®-serien är inget undantag! Seriens fantastiskt återfuktande hudvårdsprodukter innehåller en växtbaserad duo av sötmandelmjölk och -olja. Mjölken tillför fukt och binder vattenmolekyler till hudytan för omedelbar återfuktning, medan oljan stärker hudbarriären, förhindrar avdunstning och ger långvarig återfuktning.

Hitta rätt fuktkräm till din hudtyp

Produkterna innehåller även rödalgsextrakt som boostar hudens naturliga återfuktningsmekanismer, samtidigt som hudens balans och mikrobiom respekteras. Hudvårdsserien passar alla åldrar och hudtyper. Läs vidare för att hitta det bästa valet för just dig!