Tillbaka till No7

Sponsrat innehåll

Hitta din perfekta anti-age dagkräm

Oavsett hudtyp är en bra dag- och nattkräm ett måste i skönhetsrutinen. Och de behöver vara fuktighetsbevarande vilket innebär att de verkar för att absorbera och låsa in vital återfuktning som är avgörande för den hälsosamma lyster som vi alla eftertraktar.

Designad för att förstärka hudens naturligt skyddande lipidbarriär, kan en fuktkräm hjälpa till att skydda mot fria radikaler och externa faktorer som till exempel solens strålar. Att hoppa över fuktkräm i den dagliga hudvårdsrutinen gör huden sårbar för uttorkning och faktorer som bidrar till åldrande. Men vilken fuktkräm ska du välja när det finns så många alternativ?

Börja med att identifiera din hudtyp. Varje specifik hudtyp behöver olika mängder fukt, även fet hud. Nästa steg är att besluta vad mer din hud behöver för tillfället - det kan vara lyster, anti-ageing, solskydd, spänst etc.

Här ser du några några av våra favoriter bland våra fuktkrämer, baserade på vanliga hudproblem.

No7 Anti-age dagkräm

Protect & Perfect Day Cream SPF 15

Dagkräm för ansiktet med solskyddsfaktor som återfuktar, mjukgör och skyddar huden. Fuktbevarande hyaluronsyra gör att huden känns intensivt återfuktad hela dagen. Berikad med antirynk-teknologin MATRIXYL 3000+ som består av peptider och kollagen samt pro-retinol som stöttar hudens förnyelseprocess. Tillsammans hjälper dessa ingredienser och komplex till att jämna ut hudtonen och reducera synligheten av rynkor och fina linjer.

Lift & Luminate Day Cream SPF 15

Dagkräm för ansiktet med solskyddsfaktor. Återfuktar, jämnar ut hudtonen och skyddar under hela dagen. Antirynk-teknologin MATRIXYL 3000+ bestående av peptider och kollagen hjälper till att reducera synligheten av rynkor och fina linjer. Innehåller en fuktgivande kombination av hyaluronsyra och hibiscuspeptider, samt en unik blandning av emblica och vitamin C, som tillsammans med pärlextrakt verkar för att ljusa upp och ge lyster till huden.

Restore & Renew Day Cream SPF 15

Dagkräm anpassad för mogen hud. Gör att ansikte och nacke känns mjukare, fastare och smidigare. Berikad med antirynk-teknologin MATRIXYL 3000+ som kan hjälpa till att reducera synligheten av rynkor och fina linjer. Innehåller blandning av kalcium, aminosyror och ceramider för att förstärka upp och förnya huden. Återfuktar även huden på djupet tack vare en fuktgivande kombination av hyaluronsyra och hibiscuspeptider.