Tillbaka till Nicorette

Sponsrat innehåll

Detta händer i kroppen när du slutar röka

Att bli rök- och nikotinfri (1) med Nicorette innebär flera fördelar för din plånbok men framför allt dig och din kropp.

• Visste du att kolmonoxidnivåer halveras redan efter 8 timmar och syrehalten i blodet börjar återgå till det normala? • Efter en hel dag som rökfri har vanligtvis alla spår av kolmonoxid lämnat kroppen och lungorna börjar återhämta sig. • Efter 3 dagar börjar du märka en lättare andning eftersom luftrören börjar slappna av. Detta kommer också medföra att din upplevda energi. • Att ha varit rökfri mellan 3-9 månader bör ha gjort att din trötthet relaterad till rökning försvunnit. Ibland väsande andning bör nu ha börjat avta och flimmerhåren i luftvägarna bör börja återbildas och läka. • Fördelarna av ett rökfritt liv fortsätter. Efter hela 10 år som rökfri är risken för att dö i lungcancer halverad och sannolikheten för andra cancerformer i exempelvis bukspottkörtel och mun har avsevärt minskats.

Ikon Nicorette Detta händer i kroppen

Vi hoppas att du kan känna dig motiverad att bli rök och nikotinfri för att själv uppleva fördelarna - Nicorette är marknadens mest köpta nikotinläkemedel och är kliniskt bevisat att lindra både röksug och nikotinbegär.

1) Målet med Nicorette är att bli både rök och nikotinfri, även från nikotinläkemedel.