Kombinationsbehandling

Är du storrökare? Eller har du tidigare misslyckats med att sluta röka när du använt ett nikotinläkemedel? Då kan kombinationsbehandling med NICORETTE® Extra stöd vara rätt metod för dig!

Du kan öka dina chanser att sluta för gott med hjälp av plåster som ger stöd hela dagen i kombination med ytterligare ett nikotinläkemedel, som NICORETTE® munspray, NICORETTE® tuggummi eller NICORETTE® sugtablett, som extra stöd när röksuget blir riktigt starkt.

Öka dina chanser att lyckas

Forskning visar att du kan öka dina chanser att lyckas sluta för gott genom att använda två nikotinläkemedel i kombination jämfört med om du endast använder dig av ett. På det sättet får du två effekter. Plåstret ger en jämn dos av nikotin under dagen medan den andra produkten dämpar plötsliga toppar av röksug.

Vem kan använda kombinationsbehandling?

Kombinationsbehandling kan vara rätt metod för dig om du är storrökare eller om du tidigare har misslyckats med att sluta röka trots användning av ett nikotinläkemedel. Prata med din apotekspersonal och ta reda på om kombinationsbehandling med NICORETTE® Extra stöd är rätt för dig.

Nicorette Kombinationsbehandling 1

Exempel på kombinationsbehandling med NICORETTE®

När röksuget är som jobbigast kan du kontrollera nikotinbehovet med en flexibel beredningsform.

Du kan kombinera NICORETTE® Novum plåster med någon av följande:

– NICORETTE® munspray 1 mg/spray – NICORETTE® tuggummi 2 mg – NICORETTE® sugtablett 2 mg – NICORETTE® resoriblett (Microtab) 2 mg – NICORETTE® inhalator 10 mg

Nicorette Kombinationsbehandling 2