Tillbaka till Monkids

Gravid

Monkids erbjuder en god, lättuggad gummy framtagen enligt Nordiska näringsrekommendationer för gravida och ammande. Gummyn säkerställer ett jämnt intag av vitaminer och mineraler som du behöver under din graviditet. Produkten är vegansk och tillverkad i Sverige.

D-vitamin och vitamin B12 har en roll i celldelningsprocessen under graviditeten. D-vitamin bidrar till en normal benstomme. Folsyra har en roll i celldelningsprocessen. Folsyra bidrar till normal blodbildning och vävnadstillväxt hos gravida. Produkten innehåller järn som bidrar till att minska trötthet och utmattning. Järn bidrar till normal bildning av röda blodkroppar och till immunsystemets normala funktion.

Monkids Gravid Blodapelsin är en god tuggbar vitamin framtagen enligt Nordisk Näringsrekommendation för gravida och ammande. Innehåller 500 ug folsyra och 14 mg järn. Den veganska gummyn tuggas lätt och man slipper svälja stora kapslar eller tabletter. Produkten innehåller totalt 10 vitaminer och 3 mineraler däribland folsyra, järn, D-vitamin, vitamin B12, vitamin B6, A-vitamin, selen, jod, C-vitamin och E-vitamin. Gummyn har naturlig smak av blodapelsin och mörkröd färg från svart morot.

Svensktillverkad, vegansk och fri från artificiella sötningsmedel. Produkten är gluten- och laktosfri.