Tillbaka till Medela

Så matar du ditt barn med urpumpad bröstmjölk

Amning är det mest hälsosamma och naturliga sättet för mammor att ge bröstmjölk till sina barn. Medela samarbetar kontinuerligt med forskare för att få mer kunskap om denna komplexa process, och erbjuder mammor både vanliga matningslösningar och speciallösningar för barn som behöver extra stöd.

Calma Napp & Bröstmjölksflaska

Ett alternativ till amning för kvinnor som vill mata sina barn med bröstmjölk. Den är utformad för att inte störa amningen, så att ditt barn får äta som det lärde sig vid bröstet.

• Barnet kan dricka, pausa och andas i en naturlig och lugn rytm. • Barnet måste skapa ett vakuum för att stimulera mjölkflödet. • Barnet kan upprätthålla sitt naturliga sugbeteende. • Calma är avsedd för att ge bröstmjölk till friska fullgångna barn. Calma är inte avsedd för mjölkersättning.

Om ditt barn redan har använt en annan typ av napp bör du vara medveten om att Calma fungerar annorlunda. Med Calma styrs mjölkflödet av samspelet mellan ditt barns sugbeteende och kontrollsystemet för mjölkflödet. Detta fungerar helt annorlunda än traditionella nappar – du kan behöva en del tålamod.

Naturlig känsla

Utformad för att inte störa amningen, så att ditt barn får äta som det lärde sig vid bröstet.

Mer information om Världshälsoorganisationens rekommendation om amningsperiod finns på medela.com/who