Tillbaka till Medela

Varför pumpa bröstmjölk och vilken bröstpump passar för dig?

Bröstmjölkens fördelar

Visste du att din bröstmjölk är fullpackad med proteiner, mineraler, vitaminer och fett i exakt de proportioner ditt barn behöver. Den är också full av tusentals skyddande ämnen, tillväxtfaktorer och celler som bekämpar infektioner och stärker barnets immunförsvar. Bröstmjölken lägger grunden för barnets framtida hälsa – och bidrar också positivt till din egen hälsa.

Medela har som mål att hjälpa mammor att ge sina barn bröstmjölk så länge som möjligt, och att tillhandahålla detaljerad information så att de kan fatta välgrundade beslut om sin amning och om eventuell pumpning.

Vilken bröstpump passar för just ditt behov?

Medelas sortiment av bröstpumpar med 2-Phase Expression-teknik täcker in alla potentiella behov hos ammande/pumpande mammor.

Harmony manuell pump

Manuella pumpar som Harmony är perfekta som en backup till din elektriska pump eller för tillfällig användning om du normalt ammar ditt barn.

Med Medela PersonalFit Flex brösttratt med en 105-graders öppningsvinkel, mjuk kant och oval form för bättre passform underlättas mjölkflödet, vilket resulterar i en mer effektiv och bekväm pumpning.