Tillbaka till Lumene

Sponsrat innehåll

Räddaren för en torr hud

Varje hud behöver återfuktning. Alla hudtyper kan se och kännas strama, obekväma och uttorkade. Serum och fuktcremerna i hudvårdsserien LUMENE Nordic Hydra är den ultimata hudvårdsserien för den som behöver en djup återfuktning.

72-timmars djup återfuktning

Ikoniska Aqua Serum och de storsäljande dagcremerna i hudvårdsserien Nordic Hydra har en sammansättning som är kliniskt bevisade att ge huden långvarig återfuktning i 72 timmar. Serumen och dagcremerna innehåller en innovativ, potent blandning av nordisk björksav och trippel hyaluronsyra. Den ekologiska nordiska björksaven i LUMENEs produkter kommer från björkar som växer i certifierade ekologiska skogar i Österbotten, på Finlands västkust. Björksaven är rik på mineraler, aminosyror, milda fruktsyror och återfuktande sockerarter. De unika sammansättningarna ger djup återfuktning till alla hudtyper för mjukare och jämnare hud.

LUMENE 10 Nordic Hydra 20220701 Boksi 767x767

Fyller ut och stärker hudens naturliga fuktbarriär

Aqua Serum och dagcremerna i Nordic Hydra innehåller tre molekylstorlekar av hyaluronsyra, vilket gör att de kan återfukta flera hudlager på djupet. Hyaluronsyrans mindre molekylstorlek tränger djupare in i huden och fyller ut och ger återfuktning, medan de större molekylerna stärker hudens fuktgivande barriär.