Tillbaka till Lumene

Sponsrat innehåll

Fanny Lagerwalls tips för den perfekta basen

Lumenes makeupartist och globala ambassadör Fanny Lagerwall har arbetat som makeupartist i över 12 år. Hon är känd för att garantera det bästa glowet på TV-profiler som Tilde de Paula, Carina Berg och Tina Nordström. Hon jobbar mycket med makeup i samband med tv-produktioner, bland annat i Hellenius Hörna, Bytt är bytt, Hela Sverige Bakar och det populära programmet Masked Singer. Fanny är en trogen Lumene-ambassadör och har sminkat med Lumenes produkter i över 10 år. Vi ställde några frågor till henne om foundations!

Vad är det viktigaste för dig när det gäller val av foundation?

"Att hitta rätt foundation kan vara klurigt men det viktigaste är att utgå från din hudtyp och vilket resultat du är ute efter. En del vill ha en mer naturlig bas och en del är ute efter en mer täckande bas. Välj en av LUMENEs veganska foundations som passar dina behov. Vill du ha en mer naturlig look så skulle jag välja Natural Glow Fluid Foundation SPF20 som ger en osminkad look och naturlig lyster. Om du letar efter en foundation som är perfekt för både dag och kväll så skulle jag rekommendera CC Color Correcting Cream SPF20.

Lumene-Natural-Glow-Foundation 767x767

Den jämnar ut hudtonen, täcker rodnader och ger en naturlig lyster. Är du ute efter en mer täckande foundation som tar bort ojämnheter så skulle jag rekommendera BLUR 16h Longwear Foundation SPF15. Är man ute efter en heltäckande foundation som ger en matt finish så skulle jag testa Matte Oil-Control Foundation SPF20. Den passar också bra för en fet eller blandad hud."