Tillbaka till Lumene

Sponsrat innehåll

Hur tar jag hand om en oren hud?

Blemmor när du allra minst behöver dem, glansig panna och makeup som vägrar sitta kvar ordentligt – låter det bekant? När huden är ur balans syns det i ditt ansikte. Ta hand om din hud med lugnande och återfuktande ingredienser och sammansättningar som tagits fram specifikt för att vårda fet, kombinerad eller oren hud som lätt utvecklar blemmor.

1. Hur rengör jag en fet, kombinerad eller oren hud?

Den typen av hud behöver rengöras på djupet utan att torka ut den. Uttorkad hud tenderar faktiskt att kännas fetare eftersom torr hud försöker korrigera problemet med att producera mer av sebum, kroppens naturliga olja. I för stora mängder orsakar överskottet av lipider tilltäppta porer, finnar och fet hud. Många rengöringsprodukter mot fet hud är för starka och leder till uttorkning. Därför är det oerhört viktigt att hitta rätt hudvårdsrutin och rengöringsprodukt för dig.

LUMENE 1 Nordic Clear 20220406 Boksi 767x767

LUMENE Nordic Clear Balancing Clay-to-Foam Cleanser är en balanserande ansiktsrengöring som går från krämig lera till ett lättviktigtsskum. Den passar utmärkt för fet, kombinerad eller oren hud som lätt får blemmor. Ansiktsrengöringen med nordiskt älggräs, lugnande arktisk rosenrot och ekologisk fröolja från nordisk hampa tvättar effektivt bort makeup, orenheter och överflödig olja.