Tillbaka till Lumene

Sponsrat innehåll

Fyra skäl att prova Nordic Bloom

LUMENEs produkter i hudvårdsserien Nordic Bloom innehåller ingredienser för att bibehålla en jämn, spänstig hud, minska synliga rynkor och fina linjer och ge fastare hud med mer lyster.

1. Bidrar till att reducera synliga rynkor och fina linjer

Hudvårdsprodukterna i serien Nordic Bloom får sina milda men effektiva egenskaper från en unik innovation, naturlig pre-retinol av nordiska bär. Den mildare pre-retinolen hjälper till att minska uppkomsten av linjer och rynkor samt ger en slätare hud med jämn ton. Serien innehåller även patenterat nordiskt lingonextrakt, som hjälper till att bibehålla hudens elasticitet. Resultatet är vacker hud som ser slätare och fastare ut, med en härlig lyster.

LUMENE Nordic-Bloom 7 767x767

2. Främjar en hälsosam fuktbalans

Lingonfröolja innehåller rikligt med fettsyror (t ex omega-3), fytosteroler och antioxidanter som bidrar till hudens naturliga fuktbalans. Lingonvatten är en annan ingrediens för effektiv återfuktning. Dessutom innehåller Nordic Bloom-produkterna rent arktiskt källvatten med hudens egen pH-balans, som både återfuktar huden och boostar andra aktiva ingredienser i sammansättningen.

3. Med hållbart skördade nordiska ingredienser

Den unika pre-retinolen (även känd som pro-vitamin A) kommer från nordisk havtorn och handplockade nordiska hjortron. Precis som alla andra LUMENEs hudvårdsprodukter och foundations är kollektionen 100 % vegansk. Sammansättningarna i Nordic Bloom innehåller också upp till 98% ingredienser med naturligt ursprung, varav många kommer från livsmedelsindustrins sidoströmmar – i linje med LUMENEs engagemang för hållbarhet och cirkularitet.

4. Retinolliknande fördelar men snällare mot huden

Produkter som innehåller retinol kan ibland vara för starka och irritera huden. Därför måste du vanligtvis långsamt introducera retinol i din hudvårdsrutin. Pre-retinolen i Nordic Bloom är dock skonsammare mot huden och kan även användas på känslig hud.