Tillbaka till Lumene

Sponsrat innehåll

Mogen hud? Här är produkterna du ska satsa på!

Hudvårdsserien NORDIC BLOOM passar en hud som visar de första tecknen på åldrande. NORDIC BLOOM hjälper till att reducera synligheten av fina linjer och rynkor samt förbättrar hudens ton och struktur. Hudvårdsserien NORDIC BLOOM VITALITY passar speciellt för en mogen hud och hjälper till att bearbeta avancerade ålderstecken på ett helhetsmässigt sätt, så att huden ser slätare och fräschare ut.

Produkterna innehåller en stimulerande kombination av LUMENEs innovativa naturliga växtbaserade pre-retinolförening av nordiska bär. Den har liknande fördelar som retinol: den milda pre-retinolföreningen bidrar till att göra linjer och rynkor i huden mindre synliga, jämnar ut hudtonen och gör huden slätare. Därtill är serien berikad med en vitaliserande blandning av nordisk mjölkört och nordisk lingonfröolja som hjälper till att göra avancerade ålderstecken mindre synliga.
LUMENEs hudvårdsprodukter är veganska och innehåller upp till 98% ingredienser med naturligt ursprung. Produkterna utvecklas och tillverkas i Finland.

Lumene-Nordic-Bloom 1 767x767