Tillbaka till Lumene

Sponsrat innehåll

4 steg till en strålande och återfuktad makeupbas

LUMENEs innovativa Invisible Illumination-serie kombinerar hudvård och makeup på ett revolutionerande sätt. Produkterna har en lätt flytande sammansättning som innehåller nordiska ingredienser och arktiskt källvatten som absorberas snabbt in i huden. De ger ett strålande resultat för återfuktad och välmående hud som du kan känna dig stolt över. Här visar vi hur du skapar en naturligt strålande “osminkad” makeuplook.

1. Strålande, slät och återfuktad makeupbas

En naturlig, hållbar makeupbas börjar med LUMENEs Invisible Illumination Instant Glow UV Primer SPF30. Den lätta och kladdfria sammansättningen med lystergivande nordisk mjölkört, fuktgivande nordiska alger och E-vitamin är lätt att applicera och hjälper till att återfukta huden och gör den klarare för varje dag. Denna lystergivande flytande primer har flera funktioner och förbereder huden så att makeupen håller längre samtidigt som huden skyddas mot skadlig UVA- och UVB-strålning tack vare SPF30.

Lumene Invisible Illumination 1 767x767

2. Ta fram hudens naturliga skönhet

Den ikoniska Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum vårdar huden, framhäver ditt ansikte och får din hud att se naturligt fräsch ut. Lika behaglig som en hudcreme, men med en lätt täckning som framhäver din huds naturliga lyster med ingredienser som nordisk mjölkört, fuktgivande nordiska alger och arktiskt källvatten. Ger din hud återfuktning och naturlig lyster som håller hela dagen. Produkten kan byggas på med flera lager för ett mer täckande resultat.

3. Framhäv och maximera din naturliga lyster

Ge ditt ansikte omedelbar lyster med lätta flytande Invisible Illumination highlighter, bronzer och rouge. Skaka väl före användning, applicera några små droppar av produkten i handflatan med pipetten och applicera med makeupborste, makeupsvamp eller fingertopparna. Instant Illuminizer framhäver och maximerar hudens naturliga strålande lyster, Liquid Bronzer ger en omedelbart fräsch, solkysst look och Liquid Blush ger en naturlig fräsch färg till dina kinder. Produkterna är lätta att kombinera och anpassa mängden till ditt perfekta resultat.

4. Makeup som håller länge

Avsluta din makeuprutin med Invisible Illumination Dewy Glow Setting Spray. Den fixerar makeupen och ger en fräsch strålande finish som håller länge. Den viktlösa sprejen med lystergivande nordisk mjölkört, återfuktande nordiska alger och arktiskt källvatten ger en omedelbar, återfuktande kick – vilket gör den perfekt för att fräscha upp din makeup för extra uppfriskande återfuktning och lyster under dagen. Den kan också användas under makeup som primer. Håll flaskan 20–30 cm från ansiktet och spreja 2–4 gånger med slutna ögon.

Alla LUMENE Invisible Illumination-produkter är veganska och har utvecklats och tillverkats i Finland.