Sommarfin lyster med Healthy Glow

Låt din hud stråla med Healthy Glow, Löwengrips kroppsvårdsserie berikad med prebiotika och probiotika. Produkterna tillför ett oemotståndligt glow, återfuktar på djupet och jämnar ut hudstrukturen. Doften av honung och mysk sätter guldkant på din dagliga skönhetsrutin.

Unikt Micro proskin-komplex för maximalt glow

Healthy Glow är en lystergivande, intensivt återfuktande och mjukgörande kroppsvårdsserie med produkter som stärker hudbarriären. Serien består av Body Scrub, Body Balm, Deodorant, Shower Cream, Hand Soap och Hand Balm. Seriens Micor proskin-komplex innehåller en kombination av prebiotika och probiotika som effektivt stärker hudbarriären medan betakaroten jämnar ut och tillför lyster.

Intensiv återfuktning med utjämnande effekt

Exfoliera din hud med Healthy Glow – Body Scrub för att avlägsna döda hudceller och få en jämnare hud. Skölj av och smörj in kroppen med Healthy Glow – Body Balm. Resultatet blir en strålande hud med en fuktreservoar som håller i flera dagar. Huden blir mjuk och efterlämnas med en subtilt lyxig doft av honung och mysk. Passar alla hudtyper, även känslig hud. Serien är 100% vegansk.