Tillbaka till Löwengrip

Sponsrat innehåll

Håll frisyren på plats

Om du lever ett hektiskt liv, vet du förmodligen att ett späckat schema inte riktigt tillåter ineffektiva skönhetsprodukter. Inte heller har du tid att återapplicera samma produkt om och om igen. Du vill se dig själv i spegeln efter en hel dags slit och släng och, alldeles förvånat, viska för dig själv ”Va? H… Hur? Är det där jag?” – Inte sant?

Om du har upplevt att det är svårt att få frisyren att hålla hela dagen så är du givetvis inte ensam. Oavsett hur fint håret såg ut när du precis fönat det, så ligger det allt som oftast platt mot axlarna vid lunchtid. De där lockarna har sällen heller en chans mot det ack så förödande förmiddagsregnet. Men frukta ej! Vi har samlat ihop några nyckelprodukter som sätter ditt hår på plats och håller det där, så att du kan tappa hakan varje gång du passerar en spegel.

Löwengrip Håll frisyren på plats

Durable Dust – Hairspray

Durable Dust – Hairspray är som magi på flaska, som lyckas göra livet lite enklare. En hårspray som definierar din frisyr även då håret ligger platt och livlöst över axlarna. Eller om du vill se till att dina lockar hålls på plats. Eller om du gillar ditt hår som det är, men inte vill att det ska förändras det minsta under dagen. Du bestämmer. Det är lätt att applicera och håller håret på plats genom hela dagen.