5 produkter som hjälper dig att spara tid

Varför känns det ibland som om vi behöver välja mellan att hinna med dagens alla bestyr och att hinna med att vårda vårt yttre? Får Löwengrip bestämma, så ska ingen behöva välja bort att ta hand om hår, hud eller kropp på grund av tidsbrist. En av Löwengrips kärnvärderingar är att skapa produkter som håller vad de lovar, är tidseffektiva och ger resultat som varar. Vi har samlat fem favoriter som är snälla både mot ditt schema och ditt yttre.

Good to Go – Dry shampoo

Att inte tvätta håret för ofta är a och o inom hårvård, men samtidigt kan vi hoppa över schamponeringarna ofrivilligt. Tiden räcker helt enkelt inte alltid till. Good to Go – Dry Shampoo motverkar oljigt hår och ger en nytvättad finish, en fräsch doft och extra volym till håret. Du ska känna dig på topp även när du känner att du inte hinner!

Moisture on the Go – Facial Mist

Hemligheten bakom balanserad och välmående hy är komplex i sin enkelhet. Fukt är det du och din hy behöver, men hur ser man till att mata huden med tillräckligt mycket fukt när tiden är knapp och luftfuktigheten låg? Svaret heter Moisture on the Go – Facial Mist. Det neutraliserar pH-värdet i huden, ger näring och håller huden i schack. Applicera innan make-up, efter make-up eller när du än behöver en extra boost!

Count on Me – Deodorant

Den här antiperspiranten lever upp till sitt namn. Du kan verkligen räkna med att den håller dig torr. Löwengrips bästsäljare motverkar svett och odörer, för att istället låta dig gå, springa och röra dig mot dina mål. Du ska kunna släppa oron för att svettas och istället fylla din tid med det som gör ditt liv lite härligare.

Luminous Bronze – Self Tan Drops

Unna dig en solkysst finish utan att irritera känslig hy. De doftfria brun-utan-sol-dropparna blandas in i din dag- eller nattcrème och jobbar gradvis fram en jämn, naturlig bränna. Låt bli att ägna tid åt make-up, och låt istället de lystergivande, utjämnande brun-utan-sol-effekterna tala för sig själva!