Tillbaka till Locobase

Sponsrat innehåll

Locobase - effektiva lösningar vid hudbesvär

Brukar du drabbas av fnasiga händer, spruckna hälar, torra läppar eller fjällande armar och ben? Då är du inte ensam, och det finns hjälp att få. Locobase® är en serie innehållande väldokumenterade hudvårdsprodukter för torr, sprucken och hård hud – dermatologi i en klick.

För över 30 år sedan upplevde en grupp skandinaviska dermatologer att det fanns ett stort behov av en kräm som kunde fungera som komplettering och uppföljning till behandling av eksem med kortisonsalvor. De bestämde sig för att utveckla en egen specialkräm för mycket torr, irriterad och känslig hud och kallade den för Locobase®. Idag är Locobase® en hel serie av väldokumenterade hudvårdsprodukter, varav Locobase® Repair är en av de mest köpta hudvårdskrämerna på svenska apotek. Locobase® är det självklara valet för de som behöver något mer än en vanlig hudvårdskräm för att hålla huden mjuk, smidig och intakt.

Väldokumenterade produkter för effektiv lindring av hudbesvär

Locobase® hudvårdsprodukter finns för torr till mycket torr samt atopisk hud, och kan användas i många olika syften för daglig och resultatinriktad hudvård av hela familjen, även bebisar och små barn. Locobase® produkter har många användningsområden, till exempel torra fläckar på hela kroppen, frostbitna kinder och nariga läppar samt som kompletterande hudvård vid atopisk hud och röda barnrumpor. Produkterna passar utmärkt till personer som har känslig hud eller utsätter huden för stora påfrestningar. Locobase® hudvårdsprodukter innehåller noggrant utvalda ingredienser och inga parfymer och färgämnen.

Locobase hudbesvär