Tillbaka till La Roche-Posay

La Roche-Posay anti-ageserie för känslig hud

Många kvinnor letar efter anti age-produkter anpassade för deras känsliga hud. Just detta riktar sig La Roche Posay mot med sin nya serie Hyalu B5. Här kan du läsa mer om serien.

Ny serie med fokus på spänst och fyllighet

I Norden har mer än hälften av konsumenter känslig hud och var tredje kvinna mellan 25-45 med känslig hud använder en anti-age produkt. Med tiden förlorar huden gradvis sin elasticitet och det kan kännas som att den saknar fyllighet. Det vanligaste kvinnor som fyllt 30 år vill att anti-age produkter ska motverka är just brist på spänst och fyllighet i huden.

La Roche Posay Hyalu B5

Det finns alltså många kvinnor som letar efter anti-age produkter med specifika egenskaper, som samtidigt är anpassade för deras känsliga hud. Just detta behov vill La Roche-Posay nå ut med via serien Hyalu B5. Som namnet på serien avslöjar, så innehåller samtliga produkter både hyaluronsyra och vitamin B5. Serien passar även dig som har känslig hud.

La Roche Posay Anti-ageserie 767x767

Hyalu B5 Serum

Serumet är utvecklat för rynkor och hud som saknar fyllighet. Det innehåller en unik formula med två typer av hyaluronsyra, vitamin B5 och madecassoside. Återfuktar, stramar upp huden och ger mer lyster. Hypoallergen och testad under dermatologisk kontroll.