Tillbaka till L300

Sponsrat innehåll

Upptäck L300 Pro-retinol

L300 älskar snäll men kraftfull hudvård. L300 Pro-retinol är en mild och effektiv hudvårdsserie för dig som vill jobba aktivt mot rynkor och fina linjer och förbättra hudens textur. Alla produkter innehåller 0,27% pro-retinol, är oparfymerade och kan användas av alla hudtyper. Bevisad effekt efter 4 veckor.

Mild och effektiv hudvård

L300 brinner för att förenkla krångliga ingredienser och göra hudvård tillgängligt för alla. Retinol är känt för att vara en hudvårdsingrediens med många fördelar. Men retinolprodukter är också kända för sitt krångel, som hudirritation, torrhet och fjällande hud. pro-retinol är en mildare variant av retinol men fortfarande effektiv i att reducera fina linjer och rynkor. Den största fördelen med pro-retinol, förutom effekten såklart, är att det är mindre risk för hudirritation. Med L300 pro-retinol får du alltså fördelarna av retinol utan samma risk för en irriterad hud.

L300 Pro-Retinol

Vad är pro-retinol?

Pro-retinol är en mild och stabil variant av retinol. Retinol är en typ av A-vitamin som finns naturligt i hudens alla lager och är mycket effektiv mot olika typer av ålderstecken. I L300 Pro-retinol använder man sig av retinyl palmitate som ingår i familjen pro-retinol. Pro-retinol (retinyl palmitate) reducerar rynkor och fina linjer samtidigt som det är mindre risk för hudirritation vid användning. Dess milda form kan göra att det tar lite längre tid att se resultat jämfört med starkare retinolprodukter.