Tillbaka till Kronans Apotek

Nyheter - True Age 50+ kroppsvård

Nu har vi lanserat flera produkter i vår populära True Age-serie för dig som är 50+ Ta fram din sanna skönhet med vår ljuvliga serie för kroppen.

Äntligen utökas den vårdande serien True Age med fem produkter särskilt anpassade för den mogna kvinnans kropp. Vi vet vad din hud behöver, och nu kan du skämma bort den med riktigt bra produkter till ett plånboksvänligt pris.

True Age Body Cream

En mjukgörande, närande och silkeslen kroppskräm som snabbt går in i huden utan att kladda. Intensivt vårdande och återfuktande. Mjukgör och lindrar torr och irriterad hud. Innehåller fuktgivande glycerin, niacinamid och hyaluronsyra. Med mjukgörande jojobaolja och E-vitamin.

True Age Body1000x1000 T

True Age Body Exfoliant

Exfolierande kräm med både kemisk och mekanisk exfoliering. Innehåller AHA, BHA och PHA syror och enzymer från granatäpple samt skrubbpartiklar av jojoba och silica. Mjukgörande och återfuktande. För alla hudtyper.

True Age Oil Shower Gel

Rengörande, återfuktande och mjukgörande kroppsrengöring. Innehåller mjukgörande jojobaolja och fuktbevarande inositol (återvunnen råvara från sockerbeta).

True Age Toning Neck Cream

Speciellt framtagen för det känsliga området på hals och bröst. En direkt uppstramande kräm som ger huden spänst och lyster samt reducerar rynkor och fina linjer. Innehåller fuktgivande hyaluronsyra, mjukgörande jojobaolja och fuktbevarande inositol samt ljusreflekterande pigment.

True Age Hand Cream

Intensivt vårdande handkräm som snabbt går in i huden. Händerna blir mjuka och återfuktade. Innehåller glycerin, niacinamid och karbamid som ger fukt samt mjukgörande vegetabiliska oljor. Skyddande antioxidanter till exempel ubiquinone (Q10) och inkapslat C-vitamin skyddar mot uppkomsten av pigmentfläckar.

Tinted Lip Balm

Ett återfuktande veganskt läppbalsam med varma färger som ger en fin nyans på läpparna.