Ögonbrynsguide

Isadora har valt ut sina bästa ögonbrynspennor för att visa hur du enkelt kan förvandla dina ögonbryn till perfektion, oavsett om du har smala eller buskiga bryn.

Från tunna till fylliga bryn

Är du en av de som inte kunde sluta plocka dina ögonbryn (trots att din mamma sa till dig att sluta) och är du nu fast med två smala streck? Om svaret är ja, vill vi rekommendera våra räddare i nöden Eyebrow Pencil. För ett tåligt vattenfast resultat - The Brow marker. Såhär gör du för att trolla fram två fylliga bryn.

  • Börja inne vid näsroten från början av ögonbrynet och arbeta dig mot den delen där ögonbrynet naturligt böjer sig som en båge. Gå tillbaka till början av brynet igen och rita istället hårstrån åt samma håll som dina naturliga strån lägger sig. Fortsätt till slutet av ögonbrynet.
IsaDora EyeBrowGuide

Isadora Brow Marker

Flytande ögonbrynspenna med en speciellt patenterad applikator för exakta linjer. Definiera konturerna, kamma, fyll i och färga brynen. Ett vattenfast resultat som sitter extra länge.

Isadora Eyebrow Pencil Waterproof

En ögonbrynspenna med borste som formar och accentuerar dina ögonbryn. Forma brynen med borsten innan färgen appliceras. Lägg korta linjer med pennan, borsta sedan för ett jämnt resultat.

Förstärk dina naturliga bryn

Om du inte fastnade för 90-talets trådsmala idealbryn utan helt enkelt bara vill förstärka dina egna fylliga ögonbryn så är vår Brow Powder Pen din bästa vän.

  • Med dess mjuka och pudriga spets i ena änden och en brynborste i den andra, kan du snabbt och enkelt förstärka och framhäva dina bryns naturliga form. Vinkla pennan uppåt och lägg på färg på dina strån. När du känner dig nöjd med färgen och formen använder du andra änden av pennan och borstar brynen snett uppåt för att få ett naturligt, osminkat resultat.

IsaDora Brow Powder Pen

Brow Powder Pen har en borste i ena änden som kan användas för att borsta brynen i samma riktning. Pennan ger samma effekt som ett brynpuder. Pennan finns i en rad olika färger, välj den som passar dig bäst.

Stora, fylliga och buskiga bryn

Om du känner igen dig i beskrivningen ovan, stora, fylliga och buskiga bryn - räcker det förmodligen att du bara använder en ögonbrynsgel, som vår Brow Shaping Gel.

  • Kamma igenom dina bryn mothårs så låter du produkten verkligen fastna på varje hårstrå. Oroa dig inte över att se lite tokig ut under det här steget, det är en del av det roliga. Nu när alla hårstrån står upp är det dags att kamma ner dem igen. Använd borsten för att säkra formen som du känner dig mest bekväm med.

IsaDora Brow Shaping Gel

En ögonbrynsgele som både ger färg, formar och fixerar ögonbrynen. Passar både tunna och tjocka ögonbryn. Den har en liten, precis borste och en återfuktande, långvarig formula som gör det enkelt för dig att ge dina bryn en fylligare, mer definierad look.

Final Touch med Eyebrow Lifter.

  • Ett snabbt och enkelt sätt att få en pigg look. Ett enda streck under ögonbrynsbågen lyfter direkt och ljusar upp området runt ögonen. Tona mjukt med fingertopparna.