Tillbaka till IsaDora

Sponsrat innehåll

Ögonbrynsguide

Isadora har valt ut sina bästa ögonbrynspennor för att visa hur du enkelt kan förvandla dina ögonbryn till perfektion, oavsett om du har smala eller buskiga bryn.

Från tunna till fylliga bryn

Är du en av de som inte kunde sluta plocka dina ögonbryn (trots att din mamma sa till dig att sluta) och är du nu fast med två smala streck? Om svaret är ja, vill vi rekommendera våra räddare i nöden Eyebrow Pencil. För ett tåligt vattenfast resultat - The Brow marker. Såhär gör du för att trolla fram två fylliga bryn.

  • Börja inne vid näsroten från början av ögonbrynet och arbeta dig mot den delen där ögonbrynet naturligt böjer sig som en båge. Gå tillbaka till början av brynet igen och rita istället hårstrån åt samma håll som dina naturliga strån lägger sig. Fortsätt till slutet av ögonbrynet.
IsaDora EyeBrowGuide

Förstärk dina naturliga bryn

Om du inte fastnade för 90-talets trådsmala idealbryn utan helt enkelt bara vill förstärka dina egna fylliga ögonbryn så är vår Brow Powder Pen din bästa vän.

  • Med dess mjuka och pudriga spets i ena änden och en brynborste i den andra, kan du snabbt och enkelt förstärka och framhäva dina bryns naturliga form. Vinkla pennan uppåt och lägg på färg på dina strån. När du känner dig nöjd med färgen och formen använder du andra änden av pennan och borstar brynen snett uppåt för att få ett naturligt, osminkat resultat.