En komplett läppvårdsrutin

IsaDora Lip Care består av flera olika steg. Börja med första steget i rutinen med en exfolierande läppskrubb som skapar en jämn och mjuk bas och avsluta med en skonsam mask som reparerar och ger näring åt torra och skadade läppar över natten. Alla produkter är cruelty free, kliniskt testade, oparfymerade och vegan-friendly. Här går vi igenom steg för steg i IsaDoras kompletta läppvårdsrutin.

Börja med en peeling

Ta det första steget i din kompletta läppvårdsrutin och ge dig själv en ren start med Isadoras naturbaserade peelingskrubb. Fräscha upp och förnya dina läppar genom att skonsamt ta bort bort gammal hud med en mild sockerexfoliering. Formulan reparerar torra och skadade läppar, samtidigt som den gör dem mjuka och jämna. För bäst effekt, massera stiftet direkt på rena läppar med cirkelrörelser. Eftersom sockret är naturligt behöver du inte ta bort det från huden, men du kan torka bort överflödet med en fuktig handduk eller om önskat skölj av innan du applicerar läppbalsam eller läppstift.

Karaktär

  • En mjuk exfolierande effekt som tar bort döda hudceller
  • Utjämnande och lugnande formula
  • Behöver inte tvättas bort – den är helt naturlig
IsaDora läppvård 767x767

Vårdande läppskrubb

Innehåller sockerkorn som är en bra naturlig exfoliering samt sheasmör som har djupt återfuktande och lugnande egenskaper. Även E- och C-vitamin som skapar en antioxidantsynergi.

Fortsätt med Smooth Color Hydrating Lip Balm

Isadoras återfuktande Smooth Color Hydrating Lip Balm tar hand om dina läppar hela dagen. Detta läppbalsam glider på lätt och mjukar direkt upp huden, samtidigt som det skapar ett lager av skydd med en skir hint av färg. En trevlig bonus är att den också kan fungera som en primer för en mjukare applicering av ett läppstift. Tillsammans med Isadoras Lip Scrub och Lip Mask, kompletterar Hydrating Lip Balm din dagliga läppvårdsrutin och är den som verkligen får dig att se skillnaden.

Karaktär

  • Återfuktar och ger liv åt läpparna
  • Fungerar som primer för smidigare applicering av läppstift
  • En smickrande hint av färg

Fuktgivande läppbalsam

Fungerar som primer för smidigare applicering av läppstift. En smickrande hint av färg Fröolja från granatäpple - en antioxidant med förnyande egenskaper. Mjukgörande estrar och oljor - ger en smidig applicering och varaktig komfort.

Avsluta med Overnight Revitalizing Lip Mask

Det här är en mirakelprodukt som verkar medan du sover! När ett generöst lager har applicerats på dina läppar, verkar Isadoras milda sammansättning av oljor och naturliga vaxer för att reparera, förnya huden och göra den mjuk. För bäst effekt, använd ett finger och applicera en generös mängd av läppmasken i ett jämnt lager på läpparna.

Karaktär

  • Mjukar upp och ger näring
  • Reparerar skadad hud över natten
  • Omedelbar återfuktning åt torra och spruckna läppar

Skonsam nattmask

Omedelbar återfuktning för torra och spruckna läppar. Innehåller sheasmör, lugnande antioxidant och E-vitamin - kraftfull antioxidant. Även hyaluronsfärer som verkar återfuktande och reducerar synligheten av fina linjer.