Tillbaka till IsaDora

En komplett läppvårdsrutin

IsaDora Lip Care består av flera olika steg. Börja med första steget i rutinen med en exfolierande läppskrubb som skapar en jämn och mjuk bas och avsluta med en skonsam mask som reparerar och ger näring åt torra och skadade läppar över natten. Alla produkter är cruelty free, kliniskt testade, oparfymerade och vegan-friendly. Här går vi igenom steg för steg i IsaDoras kompletta läppvårdsrutin.

Börja med en peeling

Ta det första steget i din kompletta läppvårdsrutin och ge dig själv en ren start med Isadoras naturbaserade peelingskrubb. Fräscha upp och förnya dina läppar genom att skonsamt ta bort bort gammal hud med en mild sockerexfoliering. Formulan reparerar torra och skadade läppar, samtidigt som den gör dem mjuka och jämna. För bäst effekt, massera stiftet direkt på rena läppar med cirkelrörelser. Eftersom sockret är naturligt behöver du inte ta bort det från huden, men du kan torka bort överflödet med en fuktig handduk eller om önskat skölj av innan du applicerar läppbalsam eller läppstift.

Karaktär

  • En mjuk exfolierande effekt som tar bort döda hudceller
  • Utjämnande och lugnande formula
  • Behöver inte tvättas bort – den är helt naturlig
IsaDora läppvård 767x767

Vårdande läppskrubb

Innehåller sockerkorn som är en bra naturlig exfoliering samt sheasmör som har djupt återfuktande och lugnande egenskaper. Även E- och C-vitamin som skapar en antioxidantsynergi.