Tillbaka till IDUN Minerals

Vegansk hårvård från IDUN Minerals

IDUN Minerals hårvårdsserie är producerad för att passa alla hårtyper, framför allt dig som är lite extra känslig. Serien består av schampo, balsam, hårinpackning, torrschampo och en leave-in-behandling för hårbotten. Produkterna är veganska och tillverkade i Sverige. IDUN Minerals har även uteslutit sulfater, parabener och silikoner i hårvården. Produkterna är antingen milt parfymerade med en hypoallergen doft av havsbris eller så är de helt oparfymerade.

Saknar ditt hår volym?

IDUN Minerals volymserie med schampo och balsam ger alla hårtyper nytt liv och volym. Schampot passar särskilt bra för dig med tunnare hår som gärna lägger sig platt. Ärtprotein ger håret en fyllighet och innehåller essentiella aminosyror som ger ökad volym och fukt, samt gör håret mer mjukt och följsamt. Kombinera med Volume & Care Conditioner för mjukt, glansigt och återfuktat hår med mycket volym och textur.

Tränar du mycket eller använder mycket stylingprodukter?

IDUN Minerals Balance & Care Shampoo passar dig som vill få bort produktrester ur håret och är ute efter en långvarig ren känsla. Det är ett djuprengörande schampo som ser till att alla stylingprodukter försvinner vid tvätt. Samtidigt verkar det balanserande mot hårbotten och motverkar att den blir oljig eller fet. Schampot är utmärkt att kombinera tillsammans med ett balsam inom volume- eller repairserien beroende på vilket behov ditt hår har.

IDUN Minerals hårvård 767x767