Vegansk hårvård från IDUN Minerals

IDUN Minerals hårvårdsserie är producerad för att passa alla hårtyper, framför allt dig som är lite extra känslig. Serien består av schampo, balsam, hårinpackning, torrschampo och en leave-in-behandling för hårbotten. Produkterna är veganska och tillverkade i Sverige. IDUN Minerals har även uteslutit sulfater, parabener och silikoner i hårvården. Produkterna är antingen milt parfymerade med en hypoallergen doft av havsbris eller så är de helt oparfymerade.

Saknar ditt hår volym?

IDUN Minerals volymserie med schampo och balsam ger alla hårtyper nytt liv och volym. Schampot passar särskilt bra för dig med tunnare hår som gärna lägger sig platt. Ärtprotein ger håret en fyllighet och innehåller essentiella aminosyror som ger ökad volym och fukt, samt gör håret mer mjukt och följsamt. Kombinera med Volume & Care Conditioner för mjukt, glansigt och återfuktat hår med mycket volym och textur.

Tränar du mycket eller använder mycket stylingprodukter?

IDUN Minerals Balance & Care Shampoo passar dig som vill få bort produktrester ur håret och är ute efter en långvarig ren känsla. Det är ett djuprengörande schampo som ser till att alla stylingprodukter försvinner vid tvätt. Samtidigt verkar det balanserande mot hårbotten och motverkar att den blir oljig eller fet. Schampot är utmärkt att kombinera tillsammans med ett balsam inom volume- eller repairserien beroende på vilket behov ditt hår har.

IDUN Minerals hårvård 767x767

För dig med känslig hårbotten

Har du en känslig hårbotten kan du använda alla IDUN Minerals hårvårdsprodukter eftersom de aktivt vårdar och stärker din hårbotten. De innehåller inte heller några irriterande ämnen eller dofter som påverkar en känslig hud. Om din hårbotten däremot är torr, irriterad eller kliar kan du använda 2-in-1 Leave in Treatment som återfuktar och lugnar din hårbotten. Du kan även använda sprayen på dina längder för att ge fukt och glans till håret.

Återfuktande spray

Leave in-produkt som kan användas i både hårbotten och i längderna. Lugnar och återfuktar din hårbotten genom att reparera och stärka skadad hud med bland annat Vitamin E.

Har du torrt och skadat hår?

För dig med väldigt torrt, skadat och livlöst hår behövs mycket fukt och vårdande ingredienser. IDUN Minerals Repair & Careprodukter reparerar ett skadat hår på djupet med hjälp av solrosextrakt som också skyddar håret från yttre stress och solskador. Ditt hår blir lent och välmående eftersom schampot hjälper till att återuppbygga hårkvalitén. Resultatet blir ett mjukt, följsamt och starkt hår från rot till topp.

Komplettera med Deep Moisture Mask

Oavsett hårtyp kan du alltid komplettera din hårvårdsrutin med Deep Moisture Hair Mask för en extra fuktboost. Använd en gång i veckan, mellan schamponering och balsam och låt sitta i håret i några minuter. Du kommer att märka skillnaden!

En uppfräschning mellan tvättar

Torrschampo är en fantastisk produkt för en lätt och snabb uppfräschning mellan hårtvättar för att ge håret nytt liv och en ren känsla under längre tid. IDUN Minerals Refreshing Dry Shampoo gör precis det. Torrschampot är oparfymerat och passar till alla hårfärger samtidigt som det även ger lite volym och textur för alla olika hårtyper. Dessutom är torrschampot det första Svanen-märkta torrschampot på marknaden, så den är inte bara bra för ditt hår utan även för naturen.