Hudvård och makeup för dig med mogen eller torr hud

Om du har torr hud är det extra viktigt att använda rätt produkter för att behålla naturligt lyster. IDUN Minerals tipsar om de bästa produkterna för dig som älskar glow.

Rengöring och serum

Löddrande rengöringar kan vara uttorkande, välj istället en krämig. IDUN Minerals Mineral Cleansing Face & Eye Lotion innehåller vårdande oljor som återfuktar och skonsamt rengör huden. Addera en olja till din rutin för att ge din torra hud näring och fett, vilket är precis vad den behöver. IDUN Minerals oljeserum innehåller oljor från bland annat raps och havre som återfuktar över tid och passar även den allra känsligaste huden.

Se all ansiktsvård från IDUN Minerals.

Torr hy-767x767

Hitta rätt ansiktsmask

Välj en återfuktande ansiktsmask att sova med 1-2 ggr i veckan som en extra boost. Testa IDUN Minerals Moisturizing Face Mask fylld med mjukgörande shea- och kakaosmör och niacinamid. Det är bara att skölja av eventuellt överflöd med ljummet vatten morgonen efter.

Ge din hud lyster

En matt foundation kan ibland flaga på torr hud¨. Välj därför produkter med omsorg. IDUN Minerals foundation Norrsken är återfuktande och lätt täckande med lystergivande finish. Den är utvecklad för känslig hud och både vårdar och återfuktar under dagen. Norrsken appliceras bäst med en borste för flytande foundation.

En sista touch

Som sista steg i din makeup, välj det lystergivande pudret Tilda. Pudret har egenskaper som håller din makeup på plats under dagen och ger ett skimrande, livfullt lyster.