Tillbaka till IDUN Minerals

Sponsrat innehåll

Effektiv hudvård för känslig hud

IDUN Minerals hudvårdsserie är dermatologiskt testad och utvecklad för känslig hy. Produkterna är mineralbaserade och har vårdande, lugnande och stärkande ingredienser som ger balans till huden. IDUN Minerals krämer, serum och ansiktsrengöring är berikade med vårdande oljor från naturen som är rika på antioxidanten vitamin E. Hudens egna fuktbindare glycerin och PCA bidrar till hudens spänst och lyster. Dessutom återfinns ofta ingredienser som niacinamid och hyaluronsyra.

Rengöring - A och O för balanserad hud

Tvätta ansiktet med en rengöring som tar bort orenheter och makeup både morgon och kväll som ditt första steg i hudvårdsrutinen. IDUN Minerals har ansiktsrengöring som tar bort även vattenfast makeup, både för en oljig hy eller för dig som är något torrare.

Komplettera med Micellar Water

Ett Micellar Water ser även till att ta bort de allra sista sminkresterna, återfuktar och återställer hudens Ph för att förbereda inför behandlande produkter. IDUN Minerals Micellar Water kan även användas som en återfuktande ansiktsmist under dagen och ger huden extra fukt och går även att spraya ovanpå makeup.

Här hittar du alla hudvårdsprodukter från IDUN Minerals.

Idun-hudvård 767x767