Effektiv hudvård för känslig hud

IDUN Minerals hudvårdsserie är dermatologiskt testad och utvecklad för känslig hy. Produkterna är mineralbaserade och har vårdande, lugnande och stärkande ingredienser för en balanserad hy. IDUN Minerals krämer, serum och ansiktsrengöring är berikade med vårdande oljor från naturen som är rika på antioxidanten vitamin E. Hudens egna fuktbindare glycerin och PCA bidrar till hudens spänst och lyster. Dessutom återfinns ofta ingredienser som niacinamid och hyaluronsyra.

Rengöring - A och O för balanserad hud

Tvätta ansiktet med en rengöring som tar bort orenheter och makeup både morgon och kväll som ditt första steg i hudvårdsrutinen. IDUN Minerals har ansiktsrengöring som tar bort även vattenfast makeup, både för en oljig hy eller för dig som är något torrare.

Komplettera med Micellar Water

Ett Micellar Water ser även till att ta bort de allra sista sminkresterna, återfuktar och återställer hudens Ph för att förbereda inför behandlande produkter. IDUN Minerals Micellar Water kan även användas som en återfuktande ansiktsmist under dagen och ger huden extra fukt och går även att spraya ovanpå makeup.

Här hittar du alla hudvårdsprodukter från IDUN Minerals.

Idun-hudvård 767x767

Behandlande Serum

Ett serum använder du innan du applicerar dag- eller nattkräm och har generellt en specifik behandlande funktion. Eftersom IDUN Minerals hudvårdsserie är utvecklad för en känslig hy så har serumen en vårdande och fuktgivande effekt som tar hand om en känslig och torrare hy. Glöm inte att huden under ögonen är extra känslig och tunn. Vårda området med ett ögonserum som är anpassat för huden kring ögonen.

Återfuktning

Din hud utsätts varje dag för påfrestningar och behöver därför en skyddande ansiktskräm som återfuktar och vårdar den under dagen. Huden har olika behov under dygnets timmar så se till att ha en dagkräm som passar din hudtyp och ha även en nattkräm som återfuktar lite extra för att huden ska kunna återhämta sig under natten.

Ge huden ett extra skydd

Vill du även ha solskydd i din hudvårdsrutin oavsett årstid så har IDUN Minerals All-In-One Face cream Solstråle med SPF25 en självklar plats i din rutin. Använd den antingen separat som en dagkräm eller som en primer, den får nämligen makeupen att sitta på plats ännu bättre.