Tillbaka till CeraVe

Sponsrat innehåll

Upptäck historien bakom CeraVe

Känn skillnad med CeraVe! En serie för både ansikte och kropp, utvecklad av dermatologer. Hemligheten hittar du i namnet (Cera = ceramider, VE = MVE-teknologi). Serien innehåller tre grundläggande ceramider som bidrar till att stärka hudens naturliga barriär. I kombination med MVE-teknologin, som frigör aktiva ingredienser över tid, hjälper CeraVe huden att bibehålla fukt i upp till 24-timmar.

Vad är hemligheten bakom CeraVe?

År 2005 drevs en grupp utvalda dermatologer utav övertygelsen att en stark hudbarriär är viktig för en normalt fungerande hud. Deras forskning visade att en förening av de hudliknande ceramiderna, 1, 3 och 6-II hjälper till att stärka den naturliga barriärfunktionen.

CeraVe’s teknologi

Detta vetenskapliga framsteg förstärktes vidare med det revolutionerande leveranssystemet Multi-Vesicular Emulsion technology (MVE). MVE gör att ingredienserna i CeraVe, såsom ceramider, fettsyror och hyaloronsyra, frigörs löpande så att huden återfuktas under hela dagen och i upp till 24 timmar.

På detta sätt föddes CeraVe.

2006 var amerikanska dermatologer redo att dela denna övertygelse med resten av världen. CeraVe lanserades med tre produkter; Moisturising Cream, Moisturising Lotion och Hydrating Cleanser.

CeraVe idag

CeraVe erbjuder prisvärd, tillgänglig hudvård, rekommenderad av dermatologer som hjälper till att återfukta och stärka den skyddande hudbarriären. Samtliga produkter är hypoallergena och utan parfym.

Dermatologer som patienter upplever att CeraVe gör skillnad och rekommenderar varumärket med sådan övertygelse att vi idag är #1 återfuktande hudvård rekommenderat av amerikanska dermatologer.

Ett bord med CeraVe moisturizing cream