Tillbaka till FILORGA

Skydda huden med antioxidanter

I dagens hektiska värld utsätts vår hud för många påfrestningar. Upp till 80 procent av hudens åldrande beror på yttre faktorer som sol, föroreningar och stress. Genom att inkludera antioxidantrika produkter i din dagliga hudvårdsrutin ger du din hud de bästa förutsättningarna att bekämpa dessa skadliga påverkningar.

Antioxidanter är inte bara ett buzzword; de är nyckeln till att bekämpa skadliga fria radikaler som bryter ned hudceller och orsakar för tidigt åldrande. Antioxidanter – som ofta är vitaminer eller mineraler och som finns naturligt i vår kost – hjälper huden att bevara sin ungdomliga lyster och elasticitet.

1000x1000 Filorga Hydra

Genom att investera i hudvårdsprodukter berikade med antioxidanter ger du inte bara din hud extra skydd, du stärker även hudbarriären och får otrolig lyster.

HYDRA-AOX [5]

FILORGAs nya antioxidantserum HYDRA-AOX [5] är en banbrytande blandning av fem kraftfulla antioxidanter: Astaxantin, ergotionein, C-vitamin, E-vitamin och vitamin B3. Dessa ingredienser arbetar tillsammans för att skapa en kraftfull cocktail som inte bara skyddar huden mot för tidigt åldrande, men också korrigerar befintliga ålderstecken.