Tillbaka till Eucerin

Sponsrat innehåll

Eucerin: För åldrande hy

I takt med att din hud åldras förändras dess struktur. Elasticitet, fasthet, lyster och motståndskraft försämras och rynkorna blir fler. Försämringen av elasticiteten i kombination med djupa rynkor är ett centralt hudbekymmer för många kvinnor med mogen hud.

Motverkar förlorad elasticitet och rynkor

Eucerin Hyaluron Filler + Elasticity-serien är en Anti Age-serie som särskilt har utvecklats för att motverka problemen med både förlorad elasticitet och med rynkor. Både dag- och nattkrämen i serien innehåller aktiva ingredienser och kraftfulla antioxidanter som främjar återbildandet av kollagen och förbättrar cirkulationen i huden.

En formula som skyddar din hy

Formulan innehåller också en hög halt av hög- och lågmolekylär hyaluronsyra som med synligt resultat fyller ut rynkor. Dessutom innehåller krämen också SPF15 med UVA-filter som ger extra skydd mot solstrålar som kan förvärra rynkor och påskynda hudens åldringsprocess. Produkterna kompletteras med en utjämnande och näringsrik olja som förbättrar hudens elasticitet och gör den mer motståndskraftig.

Komplett serie

Alla produkter i serien Hyaluron Filler + Elasticity gör att huden känns fast och mjuk. Få mer lyster, synlig reducering av rynkor samt återfuktning av huden med en komplett hudvårdsrutin från Eucerin.