Tillbaka till Eucerin

Sponsrat innehåll

Slipp torr hud med hudvårdsserien AtoControl

Torr hud, kliande ben, fnasiga läppar, irriterad hud och blossande kinder. När kylan kommer krypandes, drabbas de allra flesta av torr hud. Känner du igen dig? Det finns några enkla steg som du och dina barn kan följa för att huden ska kännas både mjukare och mindre torr.

Morgonstund tillsammans

Starta dagen med att återfukta ansiktet med AtoControl Face Cream som lugnar huden och minskar stramhet och klåda. Den fungerar som dagcreme och nattcreme, både på dig och dina barn. Tips! Klappa försiktigt in cremen på de områden som känns extra torra, var snäll mot din och barnens hud. Gör hudvården till en rolig och avslappnad del av er morgonrutin.

Påklädning

Undvik att använda starka rengöringsmedel, tvålar och sköljmedel. En irriterad hud är ofta extra känslig och behöver skydd mot yttre miljöfaktorer i form av mjuka kläder i skonsamma material och en lugnande och intensivt återfuktande bodylotion som stärker hudens barriär. Använd gärna AtoControl Lotion på hela kroppen, både morgon och kväll.

Eucerin Ato Control - Slipp torr hud

Torra händer

Händerna är särskilt utsatta på hösten och vintern så använd gärna vantar vid utelek. Med hjälp av mjukgörande AtoControl Lotion, blir huden på händerna mjuk och smidig igen. Torra, spruckna händer och nagelband eller väderbitna kinder? Använd vattenfria Aquaphor Soothing Skin Balm som är det perfekta valet för att lindra sprickor, mjuka upp och skydda huden.

Fnasiga läppar

När vädret växlar och det blir kallare ute upplever många att läpparna lätt blir torra och spruckna. För att lindra och förebygga nariga läppar kan du och barnen använda Aquaphor SOS Lip Care. Den reparerar, skyddar och lindrar inom bara 60 sekunder.