Tillbaka till Eucerin

Sponsrat innehåll

Hitta rätt solskydd

Eucerin rekommenderas av dermatologer och hudexperter världen över. Genom forskning och kliniska studier utvecklar Eucerin innovativa solskyddsprodukter med bredspektrums- och fotostabila UVA- och UVB-filter av högsta kvalitet för att hjälpa till att skydda huden mot solskador. Solprodukterna innehåller hög (SPF 30) eller mycket hög solskyddsfaktor (SPF 50+ och SPF 100) och noga utvalda aktiva ingredienser så som Licochalcone A som är en effektiv antioxidant som bidrar till att neutralisera fria radikaler som orsakas av UVA och blått ljus (HEVIS).

Produkterna är utformade för att tillgodose behov hos alla hudtyper - oavsett om du lätt får soleksem, vill motverka hyperpigmentering, har aknebenägen hud eller bara vill ha ett kladdfritt och oparfymerat solskydd som är enkelt att använda.

Eucerin Sun Actinic Control SPF 100 är en medicinteknisk produkt som skyddar en mycket solkänslig hud och hjälper till att förebygga aktinisk keratos.

Eucerin Sun-eCom1200x1200 72dpi

EUCERIN SOLSKYDD FÖR ANSIKTET

Ansikte, händer och dekolletage är oftast särskilt utsatta för solexponering så inkludera gärna ett solskydd i din dagliga hudvårdsrutin, året om.