Återfuktad och slät hud med Hyaluron-Filler 3x Effect

En återfuktande hudvårdsserie som stimulerar hudens naturliga produktion av hyaluronsyra och kollagen. Ingredienserna i hudvårdsserien arbetar effektivt på ålderstecken, bidrar till att förebygga dem samt skyddar hudens egna hyaluronsyrenivå. Serien är framtagen för den som önskar förebygga eller minska fina linjer och rynkor.

Naturliga aktiva ingredienser

Den nya trippelverkandeformeln med hyaluronsyra och naturliga aktiva ingredienser, som glycin-saponin och enoxolon tillför fukt till huden. Den hjälper också huden att producera mer hyaluronsyra och kollagen samtidigt som den sänker hudens nedbrytningshastighet av hyaluronsyra. Resultatet är en synligt slätare, mer återfuktad hud med lyster!

Hyaluronsyra förebygger och fyller i fina linjer

Kombinationen av låg- och högmolekylär hyaluronsyra förbättrar fukthalten och slätar ut hudens yttersta lager samtidigt som den tränger längre ned i överhuden och fyller i linjerna inifrån.

Eucerin Hudvårdsserien Hyaluron Filler

Glycin-saponin stimulerar produktionen av hyaluronsyra och kollagen

Den bioaktiva ingrediensen glycinsaponin från sojabönan stimulerar hudens egen produktion av hyaluronsyra med mer än 256 procent, ökar hudens kollagenproduktion med 49 procent samt skyddar huden från fria radikaler.

Enoxolon försvarar hudens fuktighetsnivå

Den nya, aktiva ingrediensen enoxolon från den kinesiska lakritsroten skyddar hudens egen hyaluronsyrenivå och sänker nedbrytningshastigheten av hyaluronsyran i huden med 50 procent.

Eucerin Hyaluron-Filler Day Cream SPF 15

Dagkräm för normal/kombinerad hud med hyaluronsyra som återfuktar och fyller ut fina linjer och rynkor. Innehåller SPF 15 för att skydda huden mot yttre påfrestningar.

Eucerin Hyaluron-Filler Elasticity Day Cream SPF 30

Återfuktande dagkräm med SPF30 som passar alla hudtyper. Stärker och förbättrar hudens elasticitet, förebygger rynkor samtidigt som huden skyddas mot solrealterat åldrande.

Eucerin Hyaluron-Filler Night Cream

Nattcreme för alla hudtyper. Återfuktar effektivt och främjar hudens förnyelseprocess under natten. Förebygger och motverkar fina linjer och rynkor.

Eucerin Hyaluron-Filler Eye Cream

Ögoncreme med SPF 15 som effektivt behandlar ålderstecken som ”kråksparkar” i det känsliga ögonområdet. Ger en återfuktad och mjuk hud.

En hudvårdsserie för både ung och mogen hud

Oavsett om man vill fördröja hudens första ålderstecken som ung eller reducera synliga linjer när man är lite äldre så passar produkterna i vår Hyaluron-Filler + 3x Effect-serie perfekt att använda som bas i hudvårdsrutinen. De hjälper huden att öka produktionen av hyaluronsyra och kollagen samtidigt som de sänker nedbrytningshastigheten av hyaluronsyran i huden.