Tillbaka till Eucerin

Sponsrat innehåll

Återfuktad och slät hud med Hyaluron-Filler 3x Effect

En återfuktande hudvårdsserie som stimulerar hudens naturliga produktion av hyaluronsyra och kollagen. Ingredienserna i hudvårdsserien arbetar effektivt på ålderstecken, bidrar till att förebygga dem samt skyddar hudens egna hyaluronsyrenivå. Serien är framtagen för den som önskar förebygga eller minska fina linjer och rynkor.

Naturliga aktiva ingredienser

Den nya trippelverkandeformeln med hyaluronsyra och naturliga aktiva ingredienser, som glycin-saponin och enoxolon tillför fukt till huden. Den hjälper också huden att producera mer hyaluronsyra och kollagen samtidigt som den sänker hudens nedbrytningshastighet av hyaluronsyra. Resultatet är en synligt slätare, mer återfuktad hud med lyster!

Hyaluronsyra förebygger och fyller i fina linjer

Kombinationen av låg- och högmolekylär hyaluronsyra förbättrar fukthalten och slätar ut hudens yttersta lager samtidigt som den tränger längre ned i överhuden och fyller i linjerna inifrån.

Eucerin Hudvårdsserien Hyaluron Filler

Glycin-saponin stimulerar produktionen av hyaluronsyra och kollagen

Den bioaktiva ingrediensen glycinsaponin från sojabönan stimulerar hudens egen produktion av hyaluronsyra med mer än 256 procent, ökar hudens kollagenproduktion med 49 procent samt skyddar huden från fria radikaler.

Enoxolon försvarar hudens fuktighetsnivå

Den nya, aktiva ingrediensen enoxolon från den kinesiska lakritsroten skyddar hudens egen hyaluronsyrenivå och sänker nedbrytningshastigheten av hyaluronsyran i huden med 50 procent.