Tillbaka till Eucerin

Sponsrat innehåll

Actinic Control - solskydd med SPF 100

Sverige har en av världens högsta förekomst av hudcancer och solens UV-strålning är den största riskfaktorn vi själva kan påverka. Solskydd kan därför vara avgörande för att förebygga sjukdom. Eucerin Actinic Control är ett medicinteknisk solskydd med SPF 100. Solskyddet förebygger aktinisk kreatos och icke-melanom hudcancer. Det passar även för den som behöver ett extra högt solskydd som är lätt att applicera, utan att kladda.

Njut av solen på ett säkert sätt

Visst är det härligt att njuta av solens värmande strålar. Men precis som med mycket annat härligt är det klokt att njuta av solen på ett säkert sätt. Många vet att det bästa sättet att skydda sig från solen är att ha på sig skyddande kläder och en solhatt eller keps, men det är också viktigt att kombinera klädsel med ett bra solskydd. Gärna ett som är lätt att applicera, inte kladdar och som skyddar mot både UVA- och UVB-strålar.

Actinic Control SPF 100

Eucerins nya solskydd med extra hög solskyddsfaktor riktar sig främst till personer med ytliga hudförändringar, så kallade aktiniska keratoser, och icke-melanom hudcancer. Men det fungerar lika bra för den som har ett särskilt behov av att skydda sin hud och särskilt exponerade områden som ansikte, huvud och näsa.

Flaska med Eucerin solskydd med solskyddsfaktor 100. Foto.

Ett solskydd med lätt textur som skyddar från UVA- och UVB-strålar. Innehåller UV-filter som absorberar, reflekterar och skingrar solstrålning. Produkten är vattenresistent, svettresistent och fri från tillsatt parfym.