Skapa lyster med C-vitamin

BioLumin-C Serum levererar maximal dos av stabiliserat vitamin C, som ger huden mer lyster och jämnare struktur.

BioLumin-C Serum

Din hud får stå ut med mycket. Varje dag måste den tackla luftföroreningar, UV-ljus och temperaturskiftningar. Samtidigt så på verkar också vårt naturliga åldrande, hälsotillstånd och kroppens biologiska faktorer hur huden mår. Tillsammans kan dessa faktorer ge ojämn hudton, pigmentfläckar, fina linjer eller djupare rynkor. Professionell och skräddarsydd hudvård med aktiva ingredienser kan hjälpa till med att stärka hudens naturliga försvar. Den senaste forskningen visar att vitamin C har stor betydelse för att skydda huden. Dermalogica kombinerar banbrytande bioteknologi och ultrastabilt C-vitamin i sin senaste produktinnovation: BioLumin-C Serum – ett högkoncentrerat serum som ger lyster, spänst och jämnare hudton.

Varför välja Biolumin-C Serum?

  • Förstärker hudens naturliga skydd
  • Exfolierar och reducerar ojämn pigmentering
  • Minimerar intrycket av fina linjer och rynkor
  • Motverkar och bekämpar skador orsakade av fria radikaler och luftföroreningar ## Hur ska du använda Biolumin-C Serum
  • Applicera morgon och kväll på rengjord hud
  • Följ upp med mjukgörande kräm
  • Vid behov av extra fukt, spraya lämpligt ansiktsvatten innan applikation av serumet
Dermalogica Skapa lyster med C-vitamin

Jämn hy med lyster

Ett högkoncentrerat serum som levererar maximal dos av stabiliserat C-vitamin. Resultatet är en hud med mer lyster och jämnare struktur.

Nyckelingredienser

Vitamin C komplex

Detta unika komplex är en fusion av två C-vitaminmolekyler. Detta innebär att vi får en synergisk effekt som ger synliga resultat på de hudförändringar som orsakats av oxidativ stress.

Askorbosilan SP

Askorbosilan SP har samma fördelar som den traditionella askorbinsyran – men är mer stabil. Den kombineras också med kisel, en naturlig komponent i hudens immunförsvar. Utöver detta tillsätts K3 Vita C som är en annan form av C-vitamin – men ännu mer stabil och högaktiv. Sista delen i komplexet är Palmitoyltripeptid-5, en unik peptidmolekyl som stimulerar hudens naturliga produktion av kollagen. Resultatet: jämnare, slätare hud med mer lyster.

Mjölksyra

Denna AHA-syra är multifunktionell och kommer inte bara avlägsna döda hudceller. Den ger också ökad cellförnyelse, förbereder huden för övriga aktiva ingredienser samt verkar pigmenthämmande.

Pagod (Sophora japonica flower extract)

Blomextrakt från den japanska pagodträdet. Sophora japonica är en av de femtio grundläggande örterna i kinesisk medicin. Blomextraktet innehåller flavonoider som är kraftfullt antioxidativa och som lugnar huden när den utsätts för höga halter fria radikaler.

Chiafröolja (Salvia hispanica oil)

Chiafrön används idag i hudvård på grund av sina antioxidativa och mjukgörande egenskaper. Fröna innehåller även mer än 60% omega 3-fetter – en halt som är en av de högsta i växtvärlden.