Tillbaka till Dermalogica

Sponsrat innehåll

Om Rapid Reveal Peel

Dermalogica har ett stort utbud av exfolieringar och peelingar – både för kunder att använda hemma och för hudterapeutens professionella behandlingar. Nu lanseras Rapid Reveal Peel som är en peelingkur för hemmabruk.

Kraftfull peelingkur för hemmabruk

Produkten kan användas som en förberedande eller underhållande behandling i samband med kraftfullare professionella peelingar hos hudterapeut. Rapid Reveal Peel boostar cellförnyelse och ökar cellomsättningen på ett enkelt sätt.

Nyttan med peeling

När vi blir äldre förlorar huden sin naturliga lyster eftersom vår förmåga att göra oss av med gamla celler och bilda nya, går allt långsammare. Hos unga vuxna är takten på cellomsättningen runt 20 dagar, men därefter så bromsas takten allt mer. Hos någon som är exempelvis 50 år så tar det ca 45-55 dagar för celler att naturligt falla av och ersättas av nya. Kombinationen av bromsad cellförnyelse och nedbrytningen av de spänstgivande fibrerna i läderhuden, leder till linjer, rynkor, förstorade porer och ojämn pigmentering.

Dermalogica mjuka upp med peeling

Beskrivning

Den här lättanvända peelingkuren för hemmabruk kommer att kickstarta hudens cellförnyelse och förbättra resultaten av professionella behandlingar. Förpackningen innehåller en necessär med 10 tuber à 3 ml i varje tub. Sugproppar på baksidan av necessären gör att den kan hängas upp.