Om Rapid Reveal Peel

Dermalogica har ett stort utbud av exfolieringar och peelingar – både för kunder att använda hemma och för hudterapeutens professionella behandlingar. Nu lanseras Rapid Reveal Peel som är en peelingkur för hemmabruk.

Kraftfull peelingkur för hemmabruk

Produkten kan användas som en förberedande eller underhållande behandling i samband med kraftfullare professionella peelingar hos hudterapeut. Rapid Reveal Peel boostar cellförnyelse och ökar cellomsättningen på ett enkelt sätt.

Nyttan med peeling

När vi blir äldre förlorar huden sin naturliga lyster eftersom vår förmåga att göra oss av med gamla celler och bilda nya, går allt långsammare. Hos unga vuxna är takten på cellomsättningen runt 20 dagar, men därefter så bromsas takten allt mer. Hos någon som är exempelvis 50 år så tar det ca 45-55 dagar för celler att naturligt falla av och ersättas av nya. Kombinationen av bromsad cellförnyelse och nedbrytningen av de spänstgivande fibrerna i läderhuden, leder till linjer, rynkor, förstorade porer och ojämn pigmentering.

Dermalogica mjuka upp med peeling

Beskrivning

Den här lättanvända peelingkuren för hemmabruk kommer att kickstarta hudens cellförnyelse och förbättra resultaten av professionella behandlingar. Förpackningen innehåller en necessär med 10 tuber à 3 ml i varje tub. Sugproppar på baksidan av necessären gör att den kan hängas upp.

Egenskaper

Rapid Reveal Peel är starkast av de exfolieringar som finns i Dermalogicas försäljningssortiment.

Passar för

Alla hudtyper med tecken på förtida hudåldrande. Dock ej lämplig för känslig/sensitiviserad hud.

Fördelar

 • Triggar hudens cellomsättning för att få fram ny, fräsch hud.
 • Reducerar rynkor, linjer och förstorade porer.
 • Motverkar och behandlar pigmentförändringar.
 • Ger lyster, slätar ut och mjukgör ytstruktur.

Intensiv kurbehandling

För den mer avancerade kunden rekommenderar vi en intensivkur för att få snabbare resultat på solskadad hud med ojämn pigmentering och markanta linjer. Starta kuren genom att använda en tub om dagen, tre dagar i rad. Efter den tredje dagen, gör uppehåll en vecka och fortsätt därefter med en tub av Rapid Reveal Peel per vecka under sju veckor.

Underhållande veckokur

Idealisk som en snällare kickstart inför och/eller för att underhålla resultaten efter en professionell salongspeeling. Använd en tub per vecka av Rapid Reveal Peel i tio veckor. Varje förpackning innehåller 10 tuber.

Applicering

 1. Öppna en tub genom att vrida om förseglingen ytterst på applikatorn.
 2. Tryck ut produkten i din ena hand och fördela sedan med hjälp av dina fingertoppar. Applicera över ansikte, hals och dekolletage. Undvik ögon och läppar. Låt verka 3-7 minuter beroende på hudens känslighet. Du kan komma att uppleva en lätt stickande, kliande känsla vilket är helt normalt. (Om det känns väldigt intensivt, avlägsna direkt med svalt vatten.)
 3. Skölj noga med svalt vatten eller svep av med en sval fuktig handduk. Följ upp med Dermalogicaprodukter lämpliga för ditt hudtillstånd. Vi rekommenderar att Rapid Reveal Peel används på kvällen.

Nyckelingredienser

Riskli

Innehåller fytinsyra som ökar cellförnyelse och verkar pigmenthämmande.

Egenskaper:

Rik på naturlig fytinsyra. Löser upp bindningar mellan cellerna vilket påskyndar avstötning av förbrukade celler. Ger lyster och bearbetar ojämn pigmentering

Australiensisk kaviarlime

Extrakt från australiensisk kaviarlime slätar ut och ger lyster.

Egenskaper:

Rik på naturlig citronsyra (AHA). Påskyndar cellförnyelse. Förbättrar cellernas omsättningstakt.

Lactobacillus/fermenterat pumpafrukts-filtrat

Fermenterade växtenzymer förbättrar struktur och accelererar cellomsättning.

Egenskaper:

Fruktfiltrat som fermenterats* med hjälp av mjölksyrabakterier. Löser desomsomerna mellan cellerna. Jämnar ut hudton och verkar kraftfullt antioxidativt.

AHA-syror och mjölksyra

Ett unikt komplex av växtutvunna AHA-syror och mjölksyra avlägsnar döda hudceller och stimulerar nyproduktion utan att orsaka uttorkning eller sensitivisering.

Egenskaper:

Löser upp desmosomer genom att reducera kalciumjoner. Förbättrar cellomsättning och cellförnyelse. Boostar fukthalt och bearbetar ojämn pigmentering.

Att välja rätt exfoliering/peeling – din snabbguide till Dermalogicas produkter

Dermalogicas unika utbud av exfolierande/peelande produkter anpassas efter din hud men också efter din livsstil, dina hudvårdsrutiner och även efter dina önskemål om resultat.

Maximal effekt, anpassade pH-värden och hudvårdande egenskaper är de gemensamma egenskaperna hos produkterna. Fyra olika kriterier avgör styrkan:

 1. koncentration av mjölksyra
 2. koncentration av salicylsyra
 3. pH-värde
 4. övriga ingrediensers exfolierande egenskaper (enzymer, retinol, riskli etc.)