Boosta huden med Melting Moisture Masque

Melting Moisture Masque från Dermalogica är en ny produkt med flera unika egenskaper som både återfuktar och stärker huden. Här går vi igenom de olika egenskaperna och vad de fyller för funktion.

Återställer

Masken bidrar till att återställa hudens naturliga barriärfunktion. Den gör även så att huden förstärks och skyddet mot yttre klimatpåfrestningar förbättras.

Mjukgör

Regelbunden användning motverkar stram, glåmig hud och de torrhetslinjer som annars kan ge känslan av att huden nästan krackelerar.

Smälter

Den unika formulan går från att vara i krämform till att - vid kontakt med huden - smälta till en lättabsorberad olja.

Melting moisture mask 767x767

Djupverkande ansiktsmask

Djupverkande, krämig mask som aktiveras av hudens värme och smälter till en närande och barriärstärkande olja. Återställer fukthalt och hudens naturligt skyddande fetter (lipider).

Melting point complex

Aktiveras av hudens naturliga värme och man känner hur produktens konsistens förändras och sakta smälter in i huden. Melting point complex består av bland annat Sheasmör och Mangosmör som tillför djupgående näring och fukt till överhuden.

Mikroalger

Mikroalgerna som finns i Melting Moisture Mask har intensivt fuktgivande egenskaper och skyddar även hudcellerna mot de irritativa och uttorkande effekterna av luftföroreningar.

Linolsyra

En närande egenskap och har tillsammans med Vitamin E även en antioxidativ effekt.