Tillbaka till Decubal

Decubal - för torr och känslig hud

Decubal är skonsam och effektiv hudvård för dig som har torr och känslig hud. Decubal är utvecklad för att skydda huden i det nordiska klimatet och med nästan 50 års erfarenhet förstår vi vad det innebär att bevara hudens naturliga fukt och smidighet. Därför rekommenderas Decubal av hudläkare och vårdpersonal i hela Norden, för stora som små, från topp till tå, året runt.

Utvecklad för livet i Norden

Det råa nordiska klimatet kan vara ganska utmanande för känslig hud. Decubal är utvecklad för att skydda huden från det nordiska klimatet där årstider, temperaturer och luftfuktighet varierar mycket. Detta är särskilt svårt för de nordbor som lever ett aktivt liv där man uppskattar att vistas mycket utomhus. Decubal klär din hud för livet i Norden. Så att du tryggt kan njuta av de långa ljusa sommardagarna vid stranden, blåsiga höstpromenaderna i skogen och de kalla, frostiga vintrarna på fjället.

Decubal Torr och känslig hud

Skonsamt mot huden

Decubal använder bara de mest skonsamma ingredienserna. Alla produkterna är parfymfria, och majoriteten har marknadens högsta möjliga allergicertifiering, nämligen Allergy-Certified. Det innebär att produkterna är godkända av toxikologer och testade för allergener, föroreningar, cancerframkallande ämnen och hormonstörande ämnen. Decubal är därför ett säkert val för dig och din familj.