Tillbaka till Daxxin

Sponsrat innehåll

Daxxin: Slipp mjäll och torr hårbotten

Mjäll och torr hårbotten är inte så farligt, men väldigt skönt att slippa. Daxxín kan enkelt lindra och lösa dessa besvär.

Vanligt förekommande

De allra flesta får mjäll och torr, kliande hårbotten någon gång i livet. Ofta återkommer problemen periodvis. Besvären kan bero på flera orsaker såsom uttorkning av hårbotten eller överproduktion av sebum i talgkörtlarna i hårbotten. I längden kan besvären leda till mjälleksem och de kan även försämra hårets kvalitet.

Vad är mjäll?

Mjäll är döda hudceller som har stötts bort från det yttersta hudlagret i hårbotten. Det finns två typer av mjäll, dels torra, fina och lösa mjäll, dels feta och grova mjäll.

Torra mjäll:

Torra, fina och lösa mjäll är vanligt om huden i hårbotten torkar ut, till exempel på grund av alltför frekvent tvättning av håret.

Feta mjäll:

Feta och grova mjäll uppkommer ofta på grund av felaktig eller dålig hårhygien. Våra talgkörtlar producerar olja, sebum, för att skydda hårbotten. Hudens mikroflora av bakterier och svampar förbrukar sebumet och bildar restprodukter som kan vara irriterande för hårbotten. Överskott av restprodukterna kan leda till att nya hudceller växer extra snabbt och döda hudceller stöts bort i form av feta mjäll.

Både torra och feta mjäll och irriterad hårbotten kan behandlas med Daxxín Original Shampoo mot mjäll.

Daxxin - växt täckt av snö

Så här fungerar Daxxin

Daxxin är bevisat effektiv mot mjäll och torr hårbotten och fungerar på två sätt. Förutom att lösa pågående hårbottenproblem fungerar det även preventivt för att slippa återfall. Produkterna är milda och skonsamma och torkar inte ut hårbotten. Den skapar en naturlig balans samt återfuktar hårbotten. En lätt konditionerande effekt gör det lätt att kamma och borsta ur håret. Daxxin är så milt att man kan använda det varje dag. Vid kontinuerlig användning elimineras risken att besvären kommer tillbaka.

  • Daxxin är bevisat effektivt mot mjäll samt torr och irriterad hårbotten genom ett stort konsumenttest utfört av Norstat 2011.
  • Hundra tusentals personer har provat Daxxín och blivit nöjda användare.
  • Idag rekommenderas Daxxín av hudläkare, hudsjuksköterskor, apotekspersonal och konsumenter. Daxxin Original finns med mild parfym eller utan parfym. Innehåller inte ftalater, färgämnen, parabener, silikoner, sulfater, nanopartiklar eller mikroplaster.