Citalopram Sandoz

Citalopram Sandoz är ett receptbelagt läkemedel som innehåller Citalopram. Medicinen används vid depression och panikångest.

Har du recept på Citalopram Sandoz? Beställ hem din medicin fraktfritt från Kronans Apotek.

Behöver du recept?

Genom att Kronans Apotek samarbetar med Doktor.se får du tillgång till komplett sjukvård direkt i mobilen. Ladda ner appen doktor.se här.

Vad är Citalopram Sandoz?

Citalopram Sandoz är ett läkemedel som används för att behandla depression och panikångest. Medicinen är receptbelagd och innehåller den aktiva substansen Citalopram.

Hur du tar medicinen

Doseringen bestäms av din läkare. Denna ska du alltid följa. Ta din Citalopram Sandoz en gång om dagen i samband med ett glas vatten. Medicinen kan tas med eller utan mat.

Biverkningar

Du kan få biverkningar av alla läkemedel. Biverkningarna du får av Citalopram Sandoz försvinner vanligtvis inom ett par veckor. Upplever du allvarliga biverkningar ska du alltid kontakta din läkare.

För dig som är laktosintolerant

Citalopram Sandoz innehåller laktos. Prata med din läkare innan du tar medicinen om du är laktosintolerant.

Andra läkemedel med samma effekt

Det finnas andra läkemedel som innehåller samma substans som Citalopram Sandoz och som har samma effekt. Några av dessa är Cipramil, Citalopram Jubilant, Citalopram Mylan, Citalopram Orifarm, Citalopram Orion och Citalopram Teva.

Citalopram Sandoz och andra läkemedel

Prata med in läkare eller en av våra farmaceuter innan om du tar andra läkemedel. Din medicinering av Citalopram Sandoz kan behöva ändras.

Bilkörning

Vänta med att köra bil tills du använt medicinen ett tag och vet hur du reagerar på den. En kan bli trötta när de börjar med Citalopram Sandoz.

Alkohol

Undvik helst att dricka alkohol när du tar Citalopram Sandoz.

Filtrera efter:

Filtrera

Sortering

Visar 6 produkter