Tillbaka till Cetaphil

Sponsrat innehåll

Cetaphil + återvinningsappen Bower

Cetaphil ingår ett samarbete med återvinningsappen Bower. För att inspirera och ge tillbaka till dig som pantar Cetaphil-förpackningarna när de är slut.

Cetaphils förpackningar blir pantningsbara

Galderma har samarbete med återvinningsappen Bower, vilket gör alla Cetaphils svenska förpackningar med streckkod pantningsbara på närmaste återvinningsstation. Samarbetet är en tongivande del i Cetaphils ökade fokus på holistisk hållbarhet – där miljön, individuellt välmående och positiva samhällseffekter går hand i hand under löftet ” We Care More”.

Cetaphil+Bower

Cetaphil vill uppmuntra till samarbete kring hållbarhetsfrågan

Cetaphil är ett globalt hudvårdsmärke med produkter för både ansiktsvård och kroppsvård, speciellt anpassade för torr och känslig hud. Under 2021 har Cetaphil inlett ett omfattande arbete med att göra hållbarhetsfrågorna personliga och bevisade, både ur varumärkes- och konsumentperspektiv. Miljö, individuellt välmående och positiva samhällseffekter utgör nu plattformen för Cetaphils hållbarhetsarbete. Samarbetet med Bower som kickade igång den 15 september, gör det enkelt, kul och motiverande för dig att återvinna Cetaphils streckkodsförsedda förpackningar av samtliga material.

Scanna förpackningen via Bowers app och samla poäng

Genom samarbetet med Bower vill Cetaphil uppmuntra dig som konsument att samarbeta kring hållbarhetsfrågan. Via Bowers app kan du enkelt scanna förpackningen när den sorteras för återvinning och tjäna poäng för varje pantad förpackning. Bower har bland annat vunnit Norrsken Awards – People’s Choice vid Norrsken Impact Award och har idag över 275 000 användare.

Vad vill du göra med pantpoängen? Välj via Bowers app

Pantpoängen kan sättas in som rena pengar på ditt eget bankkonto, doneras till välgörenhet eller konverteras till olika erbjudanden.