Tillbaka till CeraVe

Sponsrat innehåll

Hitta ansiktskrämen från CeraVe för dig!

CeraVe har utvecklat tre ansiktskrämer för olika behov. Men vilken passar när?

Varumärket CeraVe är känt för sin blandning av tre essentiella ceramider (1, 3 och 6-II), hyaluronsyra och fettsyror som bidrar till att bevara hudens skyddande barriär. I kombination med MultiVesicular Emulsion Technology (MVE-teknik) som frigör aktiva ingredienser kontinuerligt, har CeraVe tillsammans med dermatologer utvecklat en prisvärd serie som återfuktar och bevarar den skyddande hudbarriären.

Under dagen rekommenderar vi en dagkräm med solskyddsfaktor. En vanlig myt är att solskyddsprodukter bara behövs utomhus och när man exponeras för direkt solljus under längre perioder. Sanningen är att UV-strålarna går igenom såväl moln som fönsterglas, och på sätt kan orsaka hudskador även när det är molnigt ute. Detta är en anledning till att solskyddsfaktor är viktigt i en dagkräm i din dagliga hudvårdsrutin. En dagkräm med solskyddsfaktor ska ses som ett komplement och inte substitut till en solkräm.

CeraVe Artikel Hitta ansiktskräm

CeraVe Facial Moisturising Lotion SPF 30 Lätt fuktgivande ansiktskräm med solskyddsfaktor 30 för normal till torr hud. Tillför fuktighet och bidrar till att stärka den skyddande hudbarriären med tre essentiella ceramider, niacinamid och hyaluronsyra. Utan parfym.

CeraVe Moisturising Lotion SPF30