Tillbaka till CCS

Sponsrat innehåll

Fotvårdsrutiner för mjuka och lena fötter

Dina fötter är fantastiska vardagshjältar som behöver daglig omtanke. Grunden till välmående fötter är att hålla dem rena och fräscha. Tvätta dem varje dag med tvål och vatten.

1. Vårda fötterna med fotbad hemma

Ett perfekt första steg i din fotvårdsrutin! Ta ett avkopplande fotbad med balja då och då – det är ett effektivt sätt att göra fötterna rena och mjuka upp huden på hälarna. Med en kopp te, en ljudbok eller i sällskap av en god vän gör du din fotstund till en extra trevlig stund.

Kom ihåg att lagom är bäst. Fotbadet bör inte vara alltför varmt eftersom värme torkar ut huden. Sikta istället på ljummet vatten och bada fötterna i cirka 15–20 minuter. Torka noga efteråt, även mellan tårna.

CCS Fotvårdsrutiner

CCS Rengörande och Uppmjukande fotbad mjukar upp och djuprengör torra och trötta fötter. Fotbadet innehåller effektivt mjukgörande karbamid och mjölksyra som hjälper till att avlägsnar döda hudceller. Med mild frisk doft av spearmint och lugnande lavendel

Föredrar du ett klassiskt fotbadsalt rekommenderar vi CCS Intensivt Uppmjukande fotbadsalt med 100% karbamid. Detta lyxiga fotbad hjälper till att binda fukt och verkar uppmjukande på förhårdnader.