Tillbaka till Bobbys Hair Care

Sponsrat innehåll

Hydrate & Moisture - den återfuktande serien

För dig som strävar efter ultimat återfuktning, har Hydrate & Moisture-serien blivit en del av den dagliga hårvårdsrutinen. Med sitt fuktgivande schampo och balsam, är denna serie utformad för att ge ditt hår den kärlek och fukt det längtar efter.

Hydrate & Moisture Schampoo: En oas av fukt för ditt hår

Har du ett hår som skriker efter fukt? Då är vårt Hydrate & Moisture-schampoo din bästa vän. Vid användningen av detta schampo blir din hårbotten ren och återfuktad, samtidigt som dina längder får en skonsam rengöring utan att torka ut. Detta schampo är nyckeln till ett återfuktat hår!

Bobbys Hair Care Hydrate

Hydrate-komplexet penetrerar djupt in i håret, lämnar det silkeslent och ger en strålande glans. Arganolja och jojobaolja, två kraftfulla ingredienser, arbetar tillsammans för att mjukgöra, bevara fukten och ge ditt hår den ultimata fuktboosten, utan att tynga ned det. Upptäck känslan av ett hår som lever och andas fukt efter varje tvätt.

Hydrate & Moisture Conditioner: Näringsrik fukt för lystergivande resultat

Ett balsam som är skräddarsytt för den som längtar efter fukt och lyster. Hydrate-balsamet är en fuktgivande behandling som ger ditt hår den ultimata näringen och fukten. Resultatet? Ett hår som inte bara glänser, utan som även strålar av hälsa och vitalitet! Precis som schampot är även Hydrate-balsamet berikat med arganolja och jojobaolja för att skapa en återfuktande grund. Denna kombination mjukgör, bevarar fukten och tillför glans utan att tynga ned ditt hår. Applicera balsamet i fuktigt hår, låt det verka i några minuter, och skölj sedan för att åtnjuta den silkeslena känslan och den fina lystern.

Förtrollande upplevelse för håret

Hydrate & Moisture-serien har en fräsch och härlig doft med doftnoter av citrus, exotiska frukter och cederträ. Denna mjuka och delikata doft skapar en förtrollande upplevelse. Detta är den perfekta produkten för dig som vill ha en lätt, fräsch och ljuvlig doft utan att kännas för tung.

För vem passar produkterna?

Oavsett om du har torrt, skadat eller trött hår, är detta den ultimata duon för att återställa och bevara fukten, och ge ditt hår en strålande glans. Ge ditt hår lyxen av Hydrate & Moisture och upplev en högkvalitativ, återfuktande serie!