Tillbaka till Björn Axén

Sponsrat innehåll

Bäst hårvård på hösten

Lina Ressner är frisör och utbildningsansvarig på Björn Axéns retailavdelning. Här tipsar hon om höstens produkter och hur du bäst tar hand om ditt hår efter sommaren. För hur härlig sommaren än är så har hösten en frisk krispighet som gjord för att förnya och fräscha till.

Berätta lite om er Organic-serie.

Vi på Björn Axén är alltid väldigt noga med ingredienser och miljötänk. Nu ville vi prova att ta det ett steg längre och jobba med naturliga ingredienser i så hög utsträckning som möjligt. Naturligtvis utan att effekten av produkterna försämrades. Samtliga produkter i Organic-serien är dermatologiskt testade och godkända, tillverkade i Sverige och bionedbrytbara. De innehåller minst 95% naturliga ingredienser och många av ingredienserna är även ekologiska. Universal Styling Cream innehåller bivax, övriga produkter är veganska. Alla produkter är fria från parabener, silikoner, mineralolja och syntetisk parfym.

Hur håller man håret så friskt som möjligt?

När det gäller vård så skulle jag satsa på fukt och lätta oljor. Björn Axéns nya Organic Moisturizing Shampoo och Conditioner återfuktar både hår- och hårbotten med aloe vera och passar egentligen alla hårtyper. Har man ett skadat eller väldigt torrt eller grovt hår kanske Repair Shampoo och Conditioner är ett bättre val, tack vare den mjukgörande och glansgivande arganoljan. Dessutom är det viktigt att ge håret en inpackning ibland. Vår Repair Deep Conditioner ger både fukt och mjukhet till håret, utan att göra det tungt.

björn axén-767x767