Tillbaka till Bioderma

Sponsrat innehåll

Hydrabio – intensivt fuktboostande serie för en yttorr, uttorkad och känslig hud

Alla kan hamna i perioder där huden – oavsett hudtyp – drabbas av problem med torrhet och uttorkning, något som kan resultera i att huden blir stram, känslig och glåmig. För att återställa en hälsosam och välmående hud med lyster behövs massor med fukt, något som Hydrabio-serien levererar!

Visste du att yttorrhet och uttorkning kan drabba alla hudtyper? Det är skillnad på en torr hudtyp och det vi till vardags kallar en ”torr hud”. Den torra hudtypen har brist på talg, medan den så kallade ”torra huden” oftast har brist på fukt.

Rengöring

När huden är torr och fuktfattig behöver den all återfuktning den kan få. Därför är det bra att välja en rengöring som inte bara avlägsnar smuts, partiklar och makeup – utan även berikar huden med välbehövlig fukt. Och en bonus: en väl rengjord hud kan absorbera resterande hudvård mycket bättre!

1000x1000 Bioderma HydraBIO

Hydrabio H2O – effektiv rengöring och intensiv återfuktning Detta skonsamma micellärvatten är särskilt anpassat för en torr, uttorkad och känslig hud. Den milda men effektiva formulan avlägsnar allt från smuts och partiklar till makeup (även ögonmakeup!). Det som gör detta micellärvatten särskilt unikt är den patenterade ingrediensen Aquagenium™.