Tillbaka till Bioderma

Sponsrat innehåll

Sébium-serien - optimal hudvård under isotretinoinbehandling

En aknebenägen hud som genomgår behandling, exempelvis med isotretinoin, blir ofta stram och torr med både fjällning och rodnad som följd. En tråkig och jobbig bieffekt, men den kan motverkas och lindras med hjälp av rätt hudvård. Biodermas Sébium-serie är framtagen för oljig/kombinerad hud och olika grader av akne, samt en hud som behandlas med isotretinoin. Läs vidare för att lära dig mer om sortimentet och hitta de bästa hudvårdsprodukterna för dig och din hud.

En väl rengjord hud är det första och viktigaste steget i din hudvårdsrutin, detta för att avlägsna talg, döda hudceller, bakterier, smink och andra portilltäppande partiklar. Tilltäppta porer kan orsaka finnar, och det kan bli svårt för efterföljande produkter att absorberas av huden och ge optimal effekt.

Sébium Gel moussant

Rengöring för ansikte och kropp. En löddrande och antiseptisk rengöringsgel som motverkar finnar, blemmor och minskar glansighet. Din hud blir mjukare, känns behagligare och får ökad klarhet. Sébium Gel moussant kan med fördel även användas på andra aknebenägna delar av kroppen, såsom bröst och rygg.